Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Ekstra dommere

    Med starten på gruppespillet er vi for alvor ved at få løbet årets udgave af Champions League og Europa League i gang. Dermed støder vi igen på de såkaldte ‘Additional Assistant Referees’ – vi mangler en eller andet tilpas mundret betegnelse på dansk – som befinder sig bag de to mållinjer.

    Læs artiklen her


  • Helt ok med advarsel til besynderlige jubelscener

    Der er meget, som jeg ikke forstår (jeg fornemmer allerede en udtalt rytmisk lodret bevægelse fra mine nærmeste omgivelser). Jeg forstår f.eks. ikke, hvad der uge efter uge får fodboldspillere til efter at have scoret et mål at tage trøjen af i ‘spontan’ jubel, vel vidende at det eneste, som det vil indbringe dem, er…

    Læs artiklen her


  • Den elektroniske måldommer på spil igen

    Her onsdag aften (14. sept., red.) er valgkampen inde i den absolutte slutspurt. For mig personlig har der været en god del déja vu-oplevelser og noget færre aha-oplevelser.  Regelmæssige læsere af disse linjer har det muligvis på samme måde, for af uransagelige grunde er der visse emner, der har det med at dukke op igen og…

    Læs artiklen her