Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Jans Corner: Statistik og kort

    Det er en jævnligt tilbagevendende diskussion, om dommerne nu har strammet eller slækket på linjen. Det er en helt klassisk følelse, at der falder flere kort i de første runder end ellers, og med mellemrum forsøger journalister med kuglerammen i hånden at påvise, at der er givet flere kort i denne sæson end i forrige,…

    Læs artiklen her


  • Jans Corner: Filosofiske tanker om fodboldloven

    Man kan vel i disse elektroniske tider ikke kalde det for ‘angsten for det blanke papir’, men når man sidder ved tastaturet med lurende deadline og ingen specielt ophidsende begivenheder fra den forgangne uge til at inspirere, kan tankerne godt strejfe temmelig meget rundt. I denne uge landede de på selve fodboldloven.

    Læs artiklen her


  • Jans Corner: Barfodsspillere

    Jeg vil gerne spole tiden tilbage til forrige uges fodboldkampe – nærmere betegnet til Europa League kampen mellem Manchester United og Athletic Bilbao, som jeg faldt ned i torsdag. Efter at jeg havde skumlet i et par dage over den første superligarunde, der som det ganske rammende blev bemærket på lederplads her i fredags ‘kom…

    Læs artiklen her