Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Jans Corner: Oprydning i dyngerne…

    Som skrevet sidst går det godt nok stærkt lige nu – og med tanke på, at der senere på ugen (som det hedder, mens jeg skriver disse linjer) venter semifinaler både i landspokalturneringen, Champions League og Europa League, er det vist med at få bundet et par sløjfer, mens læserne stadig kan huske situationerne. Vi…

    Læs artiklen her


  • Jans Corner: Barcelona – Milan

    Alle turneringer skal være færdige i god tid inden EM, så der er ikke mange åndehuller – og sådan vil det vare ved cirka indtil slutningen af maj. Dermed kommer situationerne også til at stå i kø, og mens man som klummeskriver selvfølgelig er kisteglad for, at stoffet kommer væltende ind ad døren, kan man…

    Læs artiklen her


  • Jans (påske)Corner: Dommerne er også et hold

    Det kunne godt have været bestilt arbejde, at der i en påskeuge med uhyrlig tidlig deadline som denne kom en situation i den sene superligakamp søndag, der lå lige til klummeskriverens halvsløve højreben. Men det var det nu ikke. Ikke desto mindre var den en klassisk situation med indbygget sprængstof.

    Læs artiklen her