Som I alle ved, så har Tom Kristensen valgt at stoppe som kampfordeler pr. 31.12.2021 og derfor har bestyrelsen været ude og finde en ny kompetent kampfordeler.

Vores nye kampfordeler er Mirza Hasanbasic:

KFD’s nye kampfordeler: Mirza Hasanbasic

Mirza er 30 år gammel og arbejder som konsulent hos Carve Machine som arbejder med Machine learning og automatisering af opgaver. Mirza har været en del af KFD i mange år. Vi spurgte Mirza hvorfor han har valgt at søge om at være KFD´s nye kampfordeler: “Jeg har valgt at søge om at blive kampfordeler, da jeg gerne vil hjælpe KFD og fællesskabet. Nu har jeg været medlem af KFD i en del år, og tænkte, at jeg vil gerne gøre for, at KFD stadig kan sende dommere ud til forskellige opgaver. Jeg håber, at jeg kan gøre det lige så godt som Tom og ser frem til at samarbejde med alle jer derude.

Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet med Mirza. Tag godt imod ham 😊

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Mød KFD’s nye kampfordeler