Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 John Mikkelsen runder de 70 år – KFD
KFD
Nyheder

John Mikkelsen runder de 70 år

John Mikkelsen runder i dag de 70 år. KFD mødtes med John over lidt koldt at drikke og fik en sludder om, hvordan dommerkarrieren startede. I sportens verden startede John faktisk med at køre cykelløb, inden han kastede sig over håndbolden. Her var han en habil stregspiller i Rødovre HK.

John Mikkelsen runder 70 år
John Mikkelsen runder 70 år

 

Johns to børn – Annika og Johnny – meldte sig imidlertid ind i Boldklubben B72, som spillede fodbold på Nandrupvej på Frederiksberg. Anlægget på Nandrupvej var – og er – et lille intimt sted, som er omgivet af boligblokke. Banen overholdt ikke de officielle mål, men B72 fik dispensation og fik lov til at spille alt fra miniput til juniorkampe på banen. Men B72 manglede – som så mange andre klubber – frivillige trænere og så smed John den sidste håndbold i målet og startede som fodboldtræner i 1982 i B72. Her trænede John forskellige hold 3 gange om ugen + evt. turneringskampe. Derudover hjalp John også til med at dømme nogle af kampene i de mindre årgange for B72.

John var dog ikke altid helt enig med dommerne i turneringskampene og valgte derfor at tage dommerkortet i 1989 i en alder af 43 år, for dét kunne han da gøre bedre selv!  Så udover trænergerningen dømte John nu kampe for KBU, KFIU samt diverse træningskampe for Frederiksberg klubberne. Da B72 fusionerede med Dalgas og FKIF og blev til FA2000, trappede John langsomt ned for trænergerningen og blev en form for administrativ leder på Nandrupvej.  For et par år siden fik John i øvrigt KBU’s sølvnål for hans mangeårige arbejde som leder i B72 og FA2000.

John har gennem årene dømt over 1600 kampe for DBU-K . Han nåede aldrig at blive indrangeret, men alligevel har han dømt i alle voksenrækker under DBU-K, herunder bl.a. to kampe i KS. Da vi spurgte ind til højdepunkterne i karrieren, kom svarene som sædvanligt prompte: Linjedommer for Peter Mikkelsen i finalen ved Europamesterskabet i fodbold for havnebyer! Derudover dømte John også én ud af seks finaler ved VM for hjemløse på Rådhuspladsen, hvilket også har betydet meget for ham.

John har selvfølgelig været medlem af KFD i alle årene som dommer.  Og her nævner John sammenholdet og fællesskabet i KFD som noget helt unikt. John deltager med største fornøjelse i alle KFD-arrangementer og har bl.a. været med på alle turene til Tyskland. Selvom John nu runder de 70 år, har han ingen planer om at lægge fløjten på hylden.  Løbetesten er bestået og han vil forsætte med at dømme ca. 3 x pr. uge for DBU-K og FSKBH . KFD ønsker John tillykke med dagen og alt godt fremover!

Hi, I’m René Krarup

Leave a Reply