KFD
Nyheder

Fantastisk hyggelig aften i Hollænderhallen

Fantastisk hyggelig aften i Hollænderhallen

Dragør: Torsdag aften afholdte KFD endnu engang det traditionelle keglemesterskab, der eftersigende rækker mere end 40 år tilbage. 8 KFD’ere (med klart overtal af de erfarne af slagsen) var mødt op med målet om at vinde den prestigefyldte pokal, der har utallige KFD-legender indgraveret i sig. Jeg kendte selv de færreste af de indgraverede navne, men dagens erfarne deltagere kendte hver og en.

Allan fra den lokale kegleklub bød os pænt velkommen. Han var mødt frivilligt op for at facilitere aftenens underholdning. Ikke nok med det havde han fyldt en kold trækiste op med øl og vand til de tørstige KFD’ere. Gæstfriheden kunne man i den grad ikke klage over.

Forsvarende mester, Oliver Simbold, deltog ikke i dette års Keglemesterskab og pokalen skulle med sikkerhed gives videre til en ny indehaver. Flere KFD’ere viste allerede gode takter i opvarmningen. Christian Jensen var dog ikke en af dem, han sled sig gebrokkent gennem opvarmningen. Kampen blev dog fløjtet i gang, og straks vågnede Christian op. Med længder til andenpladsen leverede han en overbevisende sejr, og pokalen blev efter aftenens arrangement kørt med hjem til den anden side af Sjællandsbroen.

Med ømme arme satte de otte deltagere sig ind i cafeteriet v. Dragør Bk. Dagens ret blev serveret og hyggen fortsatte. Tak for en vellykket og hyggelig aften i Dragør. Vi ses til afslutningsfesten den 9. november, som man i øvrigt stadigvæk kan nå at tilmelde sig til.

Hi, I’m Aktivitetsudvalg