KFD
Nyheder

Vil du være med i redaktionen?

Fodbolddommer.dks redaktion søger medlemmer til redaktionen.
Fodbolddommer.dks redaktion søger medlemmer til redaktionen.

KFDs redaktion afholder snart et møde omkring udseende på vores indlæg, gennemgang af funktioner på hjemmesiden m.m. I den forbindelse vil der også være mulighed for at oplære nye interesserede i brugen af vores hjemmeside. Så sidder du og gerne vil opsøge en historie, være med til at bringe Jans Corner om lørdagen eller har du mest lyst til at gribe et kamera og tage nogle billeder, er der nu mulighed for at blive en del af redaktionen. Vi er på nuværende tidspunkt fire personer; en skrivende, en fotograf, en kombineret skrivende og fotograf samt en webmaster.

Der er ingen forventninger til hvor mange historier, billeder eller andre indsatser man leverer om året. Vil man være en del af den skrivende del af redaktionen forventes det dog, at man kan udtrykke sig på godt forståeligt dansk på en måde, så de historier vi leverer ikke bringer KFD og fodbolddommer.dk i et dårligt lys. Til gengæld får du mulighed for at bidrage til det københavnske dommerfællesskab, samt skrive på dit CV at du har været en del af en frivillig redaktion i forbindelse med en forenings hjemmeside. Har dette vækket din interesse så skriv til bmpejter@gmail.com. Du kan også skrive hvis du har uddybbende spørgsmål.

Sidder man på en god historie eller en ide til en god historie, men ønsker ikke at være en del af redaktionen så skal man ikke gemme sig. Vi tager gerne imod historier fra personer udefra og modtager gerne ideer til gode historier vi i redaktionen kan opsøge.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply