KFD

Sideløbende med breddestævnet i Brasilien, har Danmarks Radio haft en turnering kørende på Bryggen.

10389718_793229010708182_6977561057670697317_n

Turneringen har haft deltagelse af 32 hold, de samme nationer som deltog ved FIFA World Cup i Brasilien.

Der spilles på en bane opstillet til formålet, placeret bag kommentatorerne på Bryggen.

Der må være 4 spillere fra hvert hold på banen som i øvrigt er 20 meter lang. Der kræves altså teknik på et meget højt plan for at vinde kampene, som har en spilletid på 2 X 12 min.

Turneringen startede samme aften som stævnet i Brasilien, med den forskel at Kroatien slog Brasilien i åbningskampen.

Fredag kl. 14:30 blev KFD kontaktet af Danmarks Radio, de havde glemt, at bestille dommere til søndagens finalestævne.

download (2)En trojka fra KDF drog mod Hotel Crowne Plaza for at optage forhandlinger med lakajerne fra Statsradiofonien.

Alle muligheder for et fremtidigt samarbejde var i spil, ville DR transmittere fra serie 4 eller 5 kampene på Kløvermarken, ville de invitere Bjarne Nigaard ind som fast ekspert på love og regler.

Efter at de benhårde forhandlinger var afsluttet på tilfredsstillende vis, skulle kampfordeleren finde 3 dommere der ville acceptere den af trojkaen indgåede aftale.

Det ultimative krav fra folkene i DR var at vi skulle stille med mindst 2. div. dommere for som Generaldirektøren udtalte efterfølgende ”at kunne skrive VM deltagelse på sit dommer cv må jo også betyde noget for de der med fløjterne

En del dommere havde bevidst valgt netop denne søndag til, at tage til Gøteborg til et internationalt fodboldstævne mens en lige så stor del af KFD’s folk er i Jylland

Det stod hurtigt klart, at deres ultimative krav om elitedommere ville blive svær at honorere. Fifa-World-Cup-2014-Brazil-Wallpaper

Teknisk set stiller KFD ikke op med elitedommere over hele linjen, men omvendt går vi op i vægt” lyder det fra Kampfordeleren.

De dommere der er udtaget og godkendt af licenskontoret blev alle afhentet lørdag af Københavns Limousine service og indlogeret på Crowne Placa i Ørestaden.

Søndagens program starter Kl. 13:45 hvor Chile møder Elfenbenskysten i en af de 4 kvartfinaler.

Peter 32 Møller
Peter 32 Møller

Finalen spilles Kl. 17:55 og transmitteres direkte på DR 1 hvor Peter 32 Møller har lovet at være blid som et lam overfor dommeren.

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply