KFD

I forbindelse med et kuld nye dommere skal DBU København bruge ca. 20 vejledere. For at komme i betragtning skal du helst være uddannet vejleder, men selvfølgelig kan du melde dig, hvis du ellers mener, du har det, der skal til. Hvis du er interesseret så send en mail til kenf@dbukoebenhavn.dk.

DBU K vil så ud fra princippet ‘først til mølle’ tildele jer til de nye dommere, og de personer, der bliver udpeget, vil få udleveret en lille tøjpakke.

Når DBU K har påsætningen klar, vil de udsende en mail til de tilsagte vejledere med indkaldelse til møde den 2. april kl 19.00 hos DBU K.

KFD opfordrer vores dommere til at virke som vejledere for lokalunionen og dermed forhåbentlig også som gode ambassadører for KFD for nye dommere.

Du bedes bemærke, at lokalunionens vejlederordning ikke er identisk med KFD’s Traineeprogram, hvor vi søger at gøre endnu mere for den enkelte  nye dommer i KFD-regi. Det er ikke noget krav fra KFD’s side, at man vejleder både for lokalunionen og for KFD. Se også Traineeprogrammet søger vejledere.

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply