KFD

En flittig og rutineret dommerkollega med over 60 kampe i sæsonen havde forleden en øv-oplevelse med et U-17 hold. Vores kollega er ok, og forholdet er indberettet til lokalunionen.

Husk at en øv-oplevelse kan ramme alle, ung som rutineret, og det er ikke tabu, og det er vigtigt at få talt om det – herunder få foretaget det fornødne. Der er et “KFD-beredskab”, som Per Bilstrup er tovholder på. Det er ikke nyt og har (desværre) været i brug tidligere i år. Per er til daglig ansat i politiet og kan bedst vurdere, om der grundlag for yderligere tiltag efter samtale med dommeren.

Du kan læse om Pers grundregler her

KFD har tillige tilbudt en KFD-fætter, som dommeren har taget imod. En KFD-fætter er en erfaren dommer, som går ud og ser dommerkolleger dømme og coacher/samtaler generelt om dommergerningen eller på en specifik hændelse. Det er et tiltag, der er til for dig som KFD-medlem. Formålet er, at fætteren og dommeren mødes i øjenhøjde og kan tage en “fodbolddommersnak”. Fætre sendes ud efter behov, men man kan også selv anmode KFD om en fætter.

Jeg kan tillige oplyse, at klubben samarbejder fuldt ud med KFD og lokalunionen om at komme til bunds i sagen og har selv foretaget det fornødne i forhold til spilleren som forløb sig.

Frank, formand, KFD

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply