KFD
Nyheder

Dagsorden til Generalforsamling

Kære alle.

Som I ved, har vi haft en konflikt med DBU. Der blev under konflikten udsendt klare anvisninger om, at man ikke dømte breddefodbold for DBU under konflikten. I direkte modstrid hermed har nogle  dommere valgt at dømme fodbold.

Der var tale om en breddedommerkonflikt , hvorfor KFD´s bestyrelse har trukket grænsen for, om man kan opretholde sit medlemskab ved, om man har dømt breddefodbold for DBU under konflikten.

Det er en enig bestyrelse, som stiller forslag om eksklusion af de medlemmer, som har dømt under konflikten. Dommerne, som har dømt under konflikten, har modtaget meddelelse pr. mail eller personligt om, at deres ageren er illoyal.  (Heri er undtaget DBU-ansatte. Dommere, som også har dømt, men har udmeldt sig kan ikke ekskluderes, da de jo ikke er medlem.)

Det er herefter op til alle KFD´s medlemmer  at tage ansvar og stilling til  sagen.

Det er i bestyrelsens optik uden betydning,  hvorfor man har ageret, som man har, idet dette omhandler almindelig loyalitet overfor KFD, DFU og  dommerkollegaerne, som har stået på sidelinjen og respekt for og overholdelse af de beslutninger som er taget af den valgte bestyrelse og af DFU, som KFD er en del  af jf. KFD´s vedtægter.

Generalforsamling  afholdes  tirsdag den 30. april kl. 19.00 på Professionshøjskolen Metropol,  Nyelandsvej 27,  2000 F i auditoriet med følgende dagsorden:

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Eksklusion af fem medlemmer af KFD (oprindeligt syv, men to har sidenhen valgt at udmelde sig)  jf. KFD´s  vedtægter § 7 stk. 8.
  3. Evt.

Det er selvsagt vigtigt, at du kommer  til stede og giver din mening til kende.  Har du kamp denne dag bedes du afmelde kampen.

På bestyrelsens vegne

Frank Kanlund

Formand, KFD

Hi, I’m Nicolas Stig Nielsen

Leave a Reply