KFD
Nyheder

Ny redaktion på fodbolddommer.dk

Daniel tager stadig billeder til fodbolddommer.dk
Daniel tager stadig billeder til fodbolddommer.dk

Den første marts i år skiftede fodbolddommer.dk redaktion. Siden har der været travlt med dækning af konflikt og derfor er den nye redaktion aldrig blevet præsenteret på vores hjemmeside. Men bedre sent end aldrig.

I nogle år har det været tidligere KFD-formand Bjarne Nigaard, der har været motoren bag fodbolddommer.dk. Da han stoppede som formand for at indtræde i DFUs bestyrelse,  valgte han også at stoppe arbejdet med fodbolddommer.dk fra første marts. Vi takker Bjarne for den tid han har lagt i fodbolddommer.dk. Det har været et usædvanligt flot stykke arbejde.

I de sidste år er der dog blevet tilføjet medlemmer til redaktionen og det er nu disse, der overtager ansvaret for hjemmesiden sammen med et par nye ansigter. Den nye redaktion består således af:

Lars Møller Hansen (ansvarshavende)

Brian Pejter

Esben Thoby

Nicolas Nielsen

Tom Kristensen

Foto-redaktør Daniel Olsen og

Back-end programmør Bart Wilkowski

Redaktionen vil fremover arbejde for, at det bliver flere personer, der sørger for at hjemmesiden holder sig opdateret, og dermed spændende for dommere og andre at klikke ind på. Målet er stadig at kunne bringe et par nyheder, rapportager eller historier hver uge sammen med vores faste indslag Jans Corner, som fortsætter med at komme på hjemmesiden hver lørdag. Det er selvfølgelig også stadig en af KFDs vigtigste kommunikationsveje og vi bringer altid nyt fra bestyrelsen i første række. Så der er ikke varslet nogen revolution i forbindelse med den nye redaktion. Det vil dog fremover være muligt at se, hvem der står bag indslagene på hjemmesiden. Dette kan ses lige under overskriften, hvor der tidligere har stået redaktør på alle indslag. Er det en anden, der har skrevet indslaget står dette i forbindelse med teksten i indslaget, som regel til sidst. Herudover håber vi at kunne bruge Barts evner indenfor programmering til at forbedre hjemmesiden løbende.

Har du nogen ideer til forbedring af hjemmesiden, forslag til en rapportage eller sidder du lige nu på en god historie, så del den med os og resten af læserne på fodbolddommer.dk. Send en mail til os, og så vil vi vurdere om nyheden har relevans og indhold til at blive til et indslag på fodbolddommer.dk. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply