KFD
Nyheder

Imponerende fremmøde til Teorinyt

Der var stort fremmøde til årets teorinyt, afholdt i Frederiksberg Hallerne. Foto: Tom K.
Der var stort fremmøde til årets teorinyt, afholdt i Frederiksberg Hallerne. Foto: Tom K.

Om det var pressens skriverier omkring en eventuel konflikt med DBU, der havde lokket folk væk fra TV skærmen skal være usagt, men det store fremmøde glædede aftens entertainer, medlem af KFD Jan Carlsen. Jan Carlsen er ”rejsende i Fodboldloven” og havde lovet, at give en gennemgang omkring de nye tiltag, der kommer rent lovmæssigt.

”Mennesket kan kun koncentrere sig i max. 45 min. ad gangen – derfor laver dommerne flest fejl i tillægstiden.” Sådan var åbningsreplikken fra Jan – og så var vi ligesom i gang. Der kommer nogle små ændringer og justeringer fremadrettet, bla. så kommer der en forsøgsordning med hovedtørklæder til kvindelige fodboldspillere. Dette forsøg er tidligere omtalt her på hjemmesiden, og hensigten med forsøget er naturligvis at få flere kvindelige fodboldspillere, et tiltag som vi alle kun kan bakke op om.

Jan Carlsen igang med at forklare, som nu han gør bedst. Foto: Tom K.
Jan Carlsen igang med at forklare, som nu han gør bedst. Foto: Tom K.

Jan Carlsen havde medbragt et utal af videoklip, som bragte smilet frem hos de fremmødte, og Jan kunne krydre klippene med fortællinger fra ”det virkelige liv”. Ikke mindst klippet fra den famøse VM kamp i Mexico fra 1986, hvor Spanien vandt over Jesper Olsen, gav stof til eftertanke, men det er nok for sent at ændre det målspark.

Herfra skal lyde en stor tak til Jan Carlsen, for på sin egen humoristiske måde at formidle et til tider noget tørt stof. De fremmødte følte sig godt underholdt og nu velforberedte på de udfordringer den nye sæson bringer.

Senere på ugen følger vi op på de vigtigste lovændringer her på fodbolddommer.dk, således at de dommere som ikke deltog til årets teorinyt, også kan føle sig opdateret. Herudover kommer der i morgen en artikel, der fortæller om den uddybende forklaring bag konflikten med DBU. Der var fremlægelse af sagen samt mulighed for at besvare spørgsmål tirsdag aften, hvilket der selvfølgelig vil komme noget om på fodbolddommer.dk.

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply