Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Konflikt på vej! – KFD
KFD

Det er desværre blevet nødvendigt at gå i konflikt med DBU!

Det betyder for dig at du skal:

• Undlade at dømme i alle kampe der skal afvikles fra og med 31. marts 2013 kl. 23.59, og som er påsat af din DBU lokalunion.

• Men husk at dømme træningskampene og andre kampe frem til og med 31. marts 2013. Konflikten begynder først ved midnat mellem 31. marts og 1. april 2013.

• Skriftligt konkret melde afbud til de kampe du evt. allerede er blevet påsat efter denne dato.

• Gå med det samme på DBU-net og opret fravær fra 1. april 2013 til 30. juni 2013 for lokale kampe. Hvis du ikke kan oprette fraværet, så skriv det sammen med dine afbud til DBU.

• Døm alle de kampe du er påsat i divisionerne for seniorer (herrer og kvinder) men IKKE for ungdom.

• Hvis det konkret tilbydes at du for at dømme får kr. 218,- pr. seniorkamp eller mere, bedes du straks meddele DFU og din dommerklub om dette tilbud, MEN undlade at dømme kampen under henvisning til, at der er konflikt.

• Hvis du har en kamp for DGI, KFUM eller et firmaidrætsforbund, så må du gerne dømme. Disse organisationer er ikke omfattet af konflikten, og dermed rammes deres kampe heller ikke af uenighederne.

• Følg dagligt, mindst ugentligt, med i udviklingen ved at se på DFU’s hjemmeside, www.df-u.dk, på DFUs facebook-side http://www.facebook.com/#!/pages/DFU-Danske-fodbolddommere/184990778234861?fref=ts , og tjek også din lokale dommerklubs hjemmeside.

Tjek baggrund mv. her: Konflikt, orienteringsskrivelse

Der er givetvis flere spørgsmål end skrivelsen svarer på. Stil dem endelig til KFDs bestyrelse eller til DFU!

 

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply