KFD
Nyheder

Nye programmer skal give KFD identitet

­­­Et nyt trainee-program skal hjælpe nye dommere i gang med gerningen og hjælpe dem med basisviden om eksempelvis indrangering, løbetest, vintertræning, kontingent, effekter og meget mere.

Bestyrelsen fremlagde og fik vedtaget et ambitiøst arbejdsprogram for KFD
Bestyrelsen fremlagde og fik vedtaget et ambitiøst arbejdsprogram for KFD

Det er nogle af hovedelementerne i den pakke, som bestyrelsen præsenterede på generalforsamlingen tirsdag aften. Blandt de velkendte initiativer er åben udvikling, der i fremtiden vil være et fast tilbud til de nye dommere.

Programmerne skal være med til at øge engagementet blandt medlemmerne i klubben. Derfor har klubben nu fået formuleret de forskellige tilbud, som man i fremtiden vil kunne tilbyde medlemmerne. Blandt andet udvekslingsprogrammet, hvor man i 2013 også vil sende en trio på udveksling i Gøteborg.

GF6“Det er til dels gammel vin på nye flasker. Men det tydeliggør også, at der ikke er noget, der laver sig selv. Det kræver medlemmernes tid og interesse, før det kan lykkes. Samtidig giver det medlemmerne et overblik over de tilbud, som klubben tilbyder”, fortalte den nyvalgte formand Frank Kanlund om bestyrelsens udkast til det fremtidige arbejde i KFD.

Det er en bred vifte af programmer, som bestyrelsen nu har fået formuleret. Et program for talenter, et for aktiviteter, et for udveksling, trainee-programmet, et program for udviklere, et for bredde-dommere samt et for futsal.

“De her programmer skal være med til at identificere os og gøre os uundværlige. Med de her tiltag kan vi lave en masse ting, som DBU ikke kan”, sagde Frank Kanlund.

Alle har mulighed for at deltage i de nye programmer. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Du kan læse KFDs arbejdsprogrammer her: KFD, program 2013-2014.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply