KFD
Nyheder

Underskud i KFD er god harmoni

“KFD skal ikke være nogen opsparingsklub”, sagde kasserer Niels Thomassen, da han på generalforsamlingen præsenterede det største underskud i sine seks år som klubbens kasserer.

Kasserer Niels Thomasen - måtte fremlægge underskudsregnskab, men holdt kontingentet i ro
Kasserer Niels Thomasen – måtte fremlægge underskudsregnskab, men holdt kontingentet i ro

Dommerklubben har i 2012 tabt 17.047 kroner. Underskuddet var ikke ventet, men skyldes primært at breddedommerne i Danmark i 2012 måtte skifte tøjleverandør til Adidas, da den hidtidige tøjleverandør Umbro lukkede og slukkede for aktiviteterne i Danmark. I den forbindelse har dommerklubben valgt at yde et tilskud, så dommerne billigt kunne købe det nye dommertøj. Det har betydet en ekstraordinær udgift til klubben på lige knap 30.000,- kroner.

Voldsom stigning på mistede kontingenter

22 dommere stoppede i 2012 uden at betale kontingent, ligesom kassereren har måttet skyde en hvid pil efter flere gamle restancer, da han ryddede op i regnskaberne. Helt konkret er de mistede indtægter steget fra 3,225,- kroner i 2011 til knap 8.298,- kroner i 2012. Kassereren forventer dog, at restancerne i det kommende år vil finde tilbage til et mere normalt niveau.

Forsamlingen godkendte både regnskab og budgettet for det kommende år uden bemærkninger. Kontingentet i KFD fortsætter uændret, som det har været siden 2007.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply