KFD
Nyheder

Her er de indstillede til Færøerne

DBU K Dommer har været igennem listen med navne på KFD’ere, som er blevet indstillet til Færøerne af andre medlemmer. Her kan du se, hvem vi skal vælge iblandt på Generalforsamlingen på tirsdag – og læse motiveringen for hver enkelt.

Niels Christian Jørgensen
NC er aktiv omkring vejlederordningen og medlem af vejlederudvalget. NC  er ukrukket og taler med alle.  NC’s  altid gode humør er smittende og man bliver bare i godt humør når man er ude sammen med NC både på banen og på Tysklandsture, hvor han sædvanligvis besætter bagsædet (og flæber når vi kører over Lolland).  Og så er NC også en god fodbolddommer.

Morten Skov
Han har i nu flere omgange kæmpet for at få sin karriere videre, men har desværre endnu ikke haft det sidste held. Alligevel har han holdt humøret højt, er en god hjælp for kolleger, og bidrager i øvrigt også til KFD, hvor han har været revisor i flere år frem til GF.

Johan Bay
Selv om han pt. er ’udstationeret’ på efterskole, så holder han stadig fast i aktivt at være KFD’er, bl.a. som aktiv deltager i talentprogrammet. Han er samtidig et af de største talenter KFD har haft i mange år, og en international ’test’ vil være givtig for ham.

Ibrahim Dhaflaoui
Han blev udnævnt til årets talent 2012. Ibrahim har flyttet sig enormt inden for de sidste par år, gennem seriøst arbejde med egen udvikling. Samtidig har han taget ansvar i KFD, er med i aktivitetsudvalget, og står gennem de sidste to sæsoner selv for at arrangere vintertræning for alle.

Daniel Olsen
Altid parat med kameraet og villig til at ofre egen tid på KFD og især KFDs hjemmeside, samt for at gøre kolleger en tjeneste med kameraet.

Mød op til Generalforsamlingen på tirsdag og vær med til at stemme en af disse skønne KFD’ere til udvekslingsturen til Færøerne, der finder sted i sensommeren.

 

 

Hi, I’m admin

Leave a Reply