KFD
Nyheder

Talenterne rykker frem!

KFDs og DBU K’s indrangering for foråret 2013 er nu klar. Du kan læse den her.

Christian Iversen, Kristian Brkic og Johan Bay - alle rykker en række op

Blandt de, der rykker op gennem rækkerne, er en håndfuld af KFDs helt unge, men også meget store talenter.

Christian Iversen, Ibrahim Dhaflaoui, Johan Bay, Kristian Brkic og Sebastian Aagerup har alle det til fælles, at de endnu ikke er fyldt tyve år, alle er med i KFDs talentprogram, og med den nye indrangering kan de alle se frem til at skulle dømme en række højere fra foråret.

“Talentmassen i KFD har ganske enkelt ikke været større i mange, mange år”, konkluderer Lars Gerner fra dommerudvalget. “Tilbage i 1976 havde KFD en gylden årgang, der inkluderede fire unge gutter, der alle nåede Superligaen. De talenter vi har i dag, har chancen for at gøre det mindst lige så godt, både fordi de arbejder for sagen selv og har den rigtige indstilling, men også fordi det set-up KFD har, med vejledere, mentorer og talentprogram, for alvor betyder en forskel.”

Lars Gerner, der i øvrigt selv var med i den forrige ‘gyldne generation’, sammen med Peter Mikkelsen, Kim Milton og Steen Petersen, tøver derfor ikke med at have store ambitioner på KFDs vegne.

“Både blandt de her fem, men også blandt de øvrige unge dommere i KFD, er der helt klart gode chancer for, at KFD får endnu flere Superliga- og FIFA-dommere. Dét er jeg sikker på”, slutter Gerner.

Også andre dommere end talentdommerne har oplevet oprykninger. Bl.a. er Frederik Nørup nu klar til debut i DS, og Betina Engelbrecht og Rune Tychsen klar til debut i KS.

fodbolddommer.dk ønsker tillykke til de dygtige oprykkere!

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply