KFD
Nyheder

Træf store beslutninger

Michael Brautsch

fodbolddommer.dk har modtaget en invitation fra vore gode naboer:

Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (FAF) vil gerne – i håbet om dels at give så mange som muligt af vore dommerkolleger, men også for at fremme det gode kollegiale dommersamarbejde på Sjælland og i Københavnsområdet – invitere dig og din ægtefælle/kæreste/partner til en særdeles interessant og sjov aften i det nordsjællandske.

Onsdag den 9. januar 2013 har FAF – i samarbejde med vores venskabsforening, FAFs venner – indgået en aftale med Michael Wagner Brautsch, der til daglig er Sognepræst ved Frederiksberg Slotskirke i København og derudover feltpræst for hæren, bl.a. med tidligere udsendelser i blandt andet Afghanistan, og derudover bruger sin fritid, som en særdeles underholdende og humoristisk men også inspirerende foredragsholder om forskellige emner.

Men inden du slår syv kors for dig, så bemærk følgende: Du behøver hverken at kunne salmebogen, højskolesangbogen, Fadervor eller Trosbekendelsen for at få lov til at deltage denne aften, ja du behøver faktisk ikke at være medlem af Folkekirken eller andre trossamfund, for at kunne deltage. Aftenen handler nemlig om noget helt andet end det religiøse, nemlig glæde, begejstring og mulighederne i nu’et samt nogle bemærkninger om arbejdsglæde og det at træffe store beslutninger i tilværelsen (såsom om der er indkast, hjørnespark eller målspark!)

Så kom og hør et interessant og garanteret særdeles underholdende foredrag fra en mand, der ligesom vi fodbolddommere ofte står overfor en ”menighed” der for det første ikke aner hvad vi har gang i, ikke forstår grundlaget for det vi har gang i, og måske end dog ofte er ligeglade, hvis de da ikke er dybt uenige med det vi siger og gør!

Derudover vil Michael Wagner Brautsch også fortælle lidt om sit bijob som feltpræst i hæren, i forbindelse med hvilket han bl.a. har været udsendt til Afghanistan sammen med de danske soldater, der er udstationeret dér.

Tag det fra én blandt flere medlemmer af FAF, som har oplevet Michael Wagner Brautsch ”live”… han er fantastisk morsom som foredragsholder, og absolut et par timer af din ”off-season” som dommer værd.

Som nævnt er ikke blot du men også din ægtefælle/kæreste/partner inviteret. Dog vil vi – uanset at det er en præst vi får besøg af – sætte pris på, at du kun tager én af disse med, hvis der er tale om flere personer!

Så har du lyst til en aften, hvor du med garanti får rig mulighed for at holde dine lytteredskaber og dine lattermuskler i god træning, så kom til

UVELSE FRITIDSCENTER, GØRLØSEVEJ 6 C, UVELSE, SLANGERUP

ONSDAG DEN 9. JANUAR 2013 KL. 19:00-21:00

JEG TØR NÆSTEN LOVE DIG AT DU VIL VÆRE GLAD FOR AT DU KOM.

TILMELDING TIL FORMANDEN FOR FAFs aktivitetsudvalg, Henrik Adamsen på tlf. 60741987 eller helst på e-mail på paragrafknuseren @ofir.dk SENEST den 3. januar 2013 kl. 16:00

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply