KFD
Nyheder

Eksklusion af KFD-medlem

KFDs bestyrelse har desværre set sig nødsaget til at bruge sin kompetence til at ekskludere et medlem af KFD.

Det sker på baggrund af, at medlemmet ud over at være dommer, også har et aktivt hverv som holdleder for et hold, der deltager i DBU Ks turnering.

I forbindelse med afvikling af en kamp mellem den nu ekskluderede dommers hold og et andet hold, begår en spiller fra den ekskluderede dommers hold vold mod en anden spiller. Spilleren nægter at oplyse sit navn til dommeren.

Efterfølgende forespørges det ekskluderede medlem om spillerens navn, men han nægter at oplyse det, også overfor DBU K. Overfor sin egen boldklubs formand har han pr. sms erkendt at kende navnet på spilleren, men ikke at ville oplyse det, med mindre der blev givet garanti for, at spilleren ikke ville blive politianmeldt for overfaldet.

KFDs bestyrelse har bedt dommeren redegøre for forløbet, samt om at oplyse navnet på spilleren, så denne kan behørigt sanktioneres af DBU K, og såfremt det skønnes nødvendigt afhøres af politiet. Dommeren har fortsat ikke ønsket at oplyse navnet.

KFD kæmper bl.a. for fairplay på banerne og i karantænesammenhæng argumenteres overfor DBU K for, at spillere som forløber sig skal modtage passende sanktion. Forudsætningen for dette er naturligvis, at DBU K kan behandle sagen, hvilket ikke er tilfældet, når der ikke oplyses navn.

En enig bestyrelse finder, at dommerens adfærd ikke er forenelig med at repræsentere og virke som dommer for KFD. På den baggrund har bestyrelsen den 21. oktober 2012 meddelt dommeren, at han er ekskluderet af KFD.

I overensstemmelse med klubbens vedtægter § 7, stk. 6, har dommeren mulighed for at anke bestyrelsens beslutning til den kommende generalforsamling, hvilket dog ikke er sket i skrivende stund.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply