KFD
Nyheder

Færøsk opmand på KB i morgen

Når der i morgen fløjtes op til opgøret i KS mellem KB og Rønne fb, er udeholdets spillere ikke de eneste med et for de fleste københavnere lidt mere eksotisk tungemål end de vanlige stenbro-gloser.

Johan Petur Michelsen fra Færøerne dømmer KS i morgen

Kampen skal nemlig styres af færøske Johan Petur Michelsen, der som led i KFDs nordiske udveksling kommer til København for at dømme fodbold.

“Jeg er 45 år, gift i 22 år, har to døtre på 20 og 17 år, er bankuddanet men arbejder som skattereviser hos SKAT” fortæller Johan. “Jeg har dømt siden 1989, da min spillerkarriere blev stoppet på grund af en vandvidstacling i efteråret 1988, som gjorde at jeg ikke kunne spille mere, men jeg har dog nydt hvert sekund siden jeg begyndte at dømme.”

Johan dømmer på Færøerne alle nivauer og aldre, undtagen den bedste division for mænd, som kaldes EFFO-deildin. Han har i denne sæson bl.a. dømt 11 kampe i næstbedste division, ) og været 4.dommer i seks kampe i EFFO-deilden og pokalen.

På linjerne i morgen får Johan hjælp af Henrik Buhl Andersen og John Holm Andreasen, der også guider ham rundt i byen fra fredag til søndag, sammen med Anker Thisted. De tre KFD’ere rejser om to uger selv af sted på nordisk udveksling til Færøerne, hvor Johan så gengælder guide-tjenesten.

Du kan læse lidt mere om Johan (og andre dommere der har dømt i den færøske turnering) her. Prøv fx også at søge efter Kim Verbrugh Larsen, og se hans gennemsnit af gule kort pr. kamp 🙂

 

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply