KFD
Thomas Vejlgaard fra REFCOM har nu afsendt alle varer til KFDerne

fodbolddommer.dk og KFD har fra REFCOM, KFDs samarbejdspartner indenfor dommerudstyr, modtaget en besked til alle KFDs medlemmer omkring tøjsituationen efter overgangen til Adidas:

“… Kære KFD-medlem

Vi er nu kommet igennem levering af startpakker mm. til alle jer. Dem der har ønsket det i hvert fald.

Derfor synes vi det var tid til en status på samarbejdet den første periode, hvilket vi vil give neden for.

Da vi for godt et år siden besluttede os for at lave REFCOM, havde vi kun turde drømme om, at vi på så kort tid havde lavet samarbejdsaftaler med dommerklubber, der repræsenterer ca. halvdelen af alle dommere i Danmark. Ej heller, at vi ville have ekspederet langt over 1000 ordrer.

Til gengæld havde vi heller ikke håbet eller ønsket os at skulle give adskillige KFD-dommere udfordringer, fordi vi var ude af stand til at levere med det samme.

Den seneste periode har gjort os gevaldig kloge på fordele og ulemper ved vores forretningsmodel. Vi har fået en masse viden, desværre “på den hårde måde”, men ikke desto mindre gavnlig viden.

Vi er jo selv dommere, og vi har virkelig hadet at skulle være årsag til så mange frustrationer hos vores kunder/kolleger. Vi er helt opmærksomme på at forløbet i nogen grad har været fuldstændig utilfredsstillende hos nogle, men glæder os naturligvis også over, at vi i mere end 90% af vores ordrer, kan leverer hurtigt og fyldestgørende.

Og på trods af Adidas’ voldsomme leveringsvanskeligheder de seneste 3 måneder, kan vi fortsat levere dommertøj i stort set alle størrelser fra dag til dag. Også der hvor nogle af butiks-kæderne har givet op.

I disse uger samler vi erfaringerne op, og er allerede nu ved at finde optimeringer på mange områder. Disse erfaringer kommer blandt andre fra rigtig mange KFD-medlemmer, som uafladeligt har hjulpet med opklarende/beskrivende mails til udredning af vores logistikproblemer, forslag til tekniske forbedringer af sitet, forslag til udvidelse af sortiment og mange andre ting.

Alle disse mails, uanset om de er positive eller negative i ånden, hjælper os konstant til at blive bedre i forsøget på at være en butik skabt til dommere.

De specifikke ting, vi arbejder med lige nu, vil vi ikke afsløre helt, men kan i hvert fald fortælle, at vi blandt andet arbejder med optimering af

– Logistik

– Fragt

– Teknisk optimering af sitet. Blandt andet for at sikre bedre lagerstyring, så vi kan leve op til vores garanti leveringstid

– Nye og flere leverandører, så vi giver alle kunder bedre mulighed for indkøb. Helst så man kan nøjes med at handle dommerudstyr et sted.

KFD var den første klub, vi leverede til og samtidig den største. Derfor har alle ovennævnte udfordringer forholdsmæssigt gået voldsomt udover dig som KFD’er.

Vi arbejder lige nu på at kunne levere en beskeden kompensation eller tilsvarende. Ikke fordi vi skal, og ikke for at vinde sympati, men blot som et udtryk for at vi selv synes vi skylder……

Vi håber at alle er kommet godt i gang med sæsonen, og ønsker jer held og lykke.

Her vil vi dog også opfordre til at I ikke holder jer tilbage. Hvis I falder over mærkelige ting eller mangler, må I endelig give lyd.

Sportslige hilsner

Michael Johansen og Thomas Vejlgaard …”

KFDs bestyrelse vil i den kommende tid fastholde dialogen med REFCOM om det fremtidige samarbejde, også hvad det evt. kunne være der kunne leveres som ‘plaster på såret’ til KFDs medlemmer. Gå gerne ind på fb-gruppen, og giv dit bud!

REFCOM vil i øvrigt komme på besøg til én af vinterens  arrangementer, så der kan ses, røres, prøves og handles dommerudstyr.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply