KFD

fodbolddommer.dk’s læsere vil fra i dag kunne støde ind i historier skrevet fra andre taster end hidtil.

Brian Pejter er nemlig blevet en del af fodbolddommer.dk’s redaktion.

Brian Pejter er nu en del af redaktionen for nærværende medie

“Jeg synes at det er en god mulighed for at bidrage i det gode arbejde i KFD, og så vil jeg gerne på længere sigt have med kommunikation og formidling at gøre proffesionelt” forklarer Brian. “Her kan fodbolddommer.dk give mig en god mulighed for, at få dyrebar erfaring i at levere en historie med den rette vinkel, og med de rette ord.”

Og hvad har den nye medredaktør så med i bagagen?

“De kolde facts er, at jeg tog dommerkort i december 2006, er 23 år, indrangeret i KS, med i KFDs talentprogram, og så har jeg en 2-årig multimediedesigner uddannelse bag mig”, fortæller Brian. “Den længere historie er, at jeg er en “new kid on the block” i KFD. Jeg er tilflytter fra Lolland, hvor jeg tog dommerkort i december 2006. Her klarede jeg den til serie 1, med en enkelt prøvekamp i Lolland-Falsterserien, før jeg flyttede til København. I København har jeg dømt serie 1 i efteråret, og jeg har fået chancen i KS her i foråret. Den primære grund til at jeg flyttede til København var pga. uddannelsesmulighederne, og så gjorde det ikke beslutningen sværere at min kæreste også ville med til København for at studere. Jeg ved dermed også med sikkerhed, at lejligheden i København er min base i de kommende 5-6 år.”

Brian ser frem til udfordringerne med hjemmesiden.

“Jeg synes jo at fodbolddommer.dk er en fantastisk hjemmeside, som blandt andet markerer sig ved at have nyheder løbende igennem hele ugen”, siger Brian. “Jeg tror helt sikkert at søgningen efter disse nyheder bliver noget som langsomt skal oparbejdes med hjælp fra de andre i redaktionen. Og så skal man jo huske at bringe historierne i centrum og ikke ens egen vinkel, noget der bliver gjort rigtig godt, og noget som jeg vil prøve at videreføre. Herudover skal man med de mange opdateringer på hjemmesiden også være klar på at skulle bruge nogle timer hver dag på at søge og skrive.”

Brian håber at hans bidrag vil komme til at betyde noget for de besøgende på hjemmesiden.

“Jeg håber ikke at min indtræden i redaktionen kommer til at være noget folk kommer til at kunne fornemme på hjemmesiden, med undtagelse af at de andre og jeg sikkert ikke skriver helt ens. Bag facaden kommer der nok til at være en indlæring for mit vedkommende, hvor jeg langsomt skal blive mere selvstændig i at søge nyhederne selv, men hvor jeg til at starte med sikkert skal have en hjælpende hånd. Det er dog et klart mål for mig at blive et brugbart aktiv på hjemmesiden. Jeg håber, at hvis der skal en nyhed ud på hjemmesiden fra bestyrelsen, at den så kan komme, hvis ikke ligeså hurtigt, så næsten ligeså hurtigt på hjemmesiden gennem mig som nu. At der er andre der også kender systemet betyder også at der altid vil være en mulighed for bestyrelsen at få nyheder ekstra hurtigt ud, hvis en situation opstår. På den måde kan brugerne af hjemmesiden også med sikkerhed vide, at fodbolddommer.dk fortsat er den primære og solide formidlingsplatform i KFD”, slutter Brian.

fodbolddommer.dk byder Brian stort velkommen ombord!

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply