KFD

Så kan vi endelig melde det helt officielt ud: Breddedommerne i Danmark benytter fra sommerferien 2012 Adidas som tøjmærke!

Adidas er KFD's og danske breddedommeres nye tøjmærke!

DFU har tidligere i dag meddelt dette officielt, og dermed ligger det nu fast, at de danske dommerklubber anbefales at benytte Adidas som tøjmærke til breddedommerne.

Elitedommerne i Danmark har valgt i stedet at tage imod et tilbud fra mærket Diadora.

Som KFD’er har du mulighed for at købe den attraktive startpakke (pakke 1) med et Adidas dommersæt gennem REFCOM til den favorable pris af i alt kr. 300,-.

Startpakken indeholder sorte strømper, sorte shorts, og sort trøje med ærmelængde efter eget valg.

Man kan også vælge en udvidet startpakke (pakke 2), der ud over det ovennævnte, også indeholder en gul trøje, med frit valg af ærmelængde. Den samlede pris for den udvidede startpakke er kr. 550,-. De sorte strømper og shorts passer til alle trøjefarverne.

Grunden til, at trøjefarverne i de to typer pakker er lagt fast, er KFDs ønske om størst mulig brugbarhed (sort og gul er erfaringsmæssigt de oftest gangbare farver i forhold til klubbernes spilledragter, selv om der naturligvis kan være undtagelser) og samtidig ens ekvipering af hensyn til triokampe.

Tøjet er den nyeste kollektion fra Adidas, REF 12, og den er altså fra i år. Som alle andre tøjfirmaer, skifter Adidas kollektion ind imellem, men det er KFDs opfattelse og forventing, at basisudstyret i samme mærke vil kunne passe sammen uden større problemer. Årets kollektion forventes at holde i mindst to år.

KFD har ikke lyst til at risikere, at endnu et mindre tøjmærke efter en kort periode ikke længere kan levere, og derfor stiller dommerne uden mulighed for at supplere op og skifte ud, og efterlader de nyuddannede dommere uden mulighed for at komme til at ligne deres kolleger. KFD betragter Adidas som et så pålideligt mærke, at det altid vil være muligt at indkøbe.

Bestilling af startpakke skal foregå på en særlig blanket, som du får tilsendt direkte pr. e-post, eller kan finde her: Bestillingsseddel, startpakke

KFD forventer, at de aktive dommere, der dømmer i trioer, har ens beklædning, når de repræsenterer KFD og DBU K. Derfor gør KFD det også nemt og billigt for alle at løse denne opgave, ved at iværksætte starttilbuddet.

Din bestilling er først gyldig, når du til KFD har indbetalt beløbet for den pakke du ønsker. Beløbet indbetales til klubbens konto som du kan se data på i sidefoden nederst på hjemmesiden, og i tekstfeltet skriver man sit dommernr., samt enten ordet “pakke 1″ eller ordet”pakke 2”, til beskrivelse/bekræftelse af bestillingen.

Tilbuddet gælder i en begrænset periode frem til 20. maj 2012 kl. 12. Senest på dette tidspunkt skal bestillingsblanket og korrekt beløb være modtaget.

For at kunne bruge tilbuddet skal du være kontingentbetalende som aktivt medlem af KFD.

Det er muligt inden den samme frist at bestille ekstra varer, som så leveres sammen med startpakken, fragtfrit. Det foregår ved, at man bestiller og betaler disse ekstra varer på REFCOMs hjemmeside, og sammen med bestillingen anfører at det er en KFD-bestilling, der ønskes leveret sammen med startpakke. REFCOM refunderer så fragtbeløbet (som man ikke kan slippe for at betale i første omgang på deres hjemmeside).

Pakkerne leveres umiddelbart efter den samlede bestilling er foretaget (levering omkring uge 23, primo juni), til en adresse i Storkøbenhavn, hvor man så selv skal afhente den, eller lave aftale med en kollega om at hente den.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply