KFD
Nyheder

KFD indgår sponsoraftale med REF-COM

Dommerudstyrsfirmaet REF-COM er ny sponsor for KFD. De to parter har indgået en foreløbigt to-årig aftale om at arbejde sammen om at skaffe de københavnske dommere gode priser på kvalitetstøj og dommerudstyr.

KFDs Bjarne Nigaard og REF-COMs Michael Johansen giver hinanden håndslag på et godt samarbejde

”Selv om REF-COM er en ny spiller på markedet, så tror vi på, at den faglige indsigt der ligger bag firmaet er en stor fordel for KFD og medlemmerne”, forklarer KFD-formand Bjarne Nigaard. ”Som en del af aftalen går vi fx sammen om at skaffe alle aktive KFD’ere et rigtigt attraktivt opstartstilbud med det nye mærke i dommertøj, som bruges fra sommeren 2012.”

Et nyt sæt dommertøj (trøje, shorts og strømper) i det kommende mærke vil kunne erhverves for kr. 300,- i alt. Vil man have endnu en trøje med i pakken, så man får to forskellige farver, vil dette kunne erhverves for i alt kr. 550,-. Der kommer meget snart her på siden og pr. e-post mere om hvordan man kan bestille.

”Det er faktisk en rabat på 65 % i forhold til udsalgsprisen, som vi via samarbejdet kanaliserer ud til det enkelte medlem af KFD”, fastslår Nigaard, og pointerer, at der er givet både rabat fra REF-COM, men også et tilskud fra KFD for at ramme den gode pris.

Han ser meget frem til, at REF-COM bliver en naturlig sparringspartner for KFD, når det gælder udstyr, profilbeklædning og dommertøj, og glæder sig over, at aftalen betyder, at KFD’ere altid er garanteret en rabat i forhold til vejledende udsalgspris, hvis de handler hos REF-COM.

Michael Johansen viser tøj til Jørgen Thomsen (i midten) og Ken Foltmar (t.h.)

fodbolddommer.dk viste noget af det nye tøj til udvikler Ken Foltmar og serie 1-dommer Jørgen Thomsen.

“Jeg synes det virker til at være af rigtig god kvalitet”, var Jørgen Thomsens umiddelbare reaktion, og Ken Foltmar erklærede sig enig: “Det skal nok blive godt.”

”For os er det den første aftale vi laver med en stor dansk fodbolddommerklub, og vi er glade for at kunne bidrage positivt til KFD’ernes dommertaske”, fortæller Thomas Vejlgaard fra REF-COM. Thomas Vejlgaard er tidligere Superliga- og FIFA-dommer, og i øvrigt også tidligere KFD’er, inden han flyttede til Fyn med familien.

”Men vi vil også gerne involvere os i de mere sociale og dommerfaglige aktiviteter i KFD”, fortsætter Vejlgaard. ”Derfor er det fx også en del af aftalen, at vi giver KFD råderet over en vandrepokal, med tilhørende årligt gavekort på kr. 1.000,-, som man kan uddele til en dommer man synes har gjort sig fortjent til en erkendtlighed.”

REF-COM er et internetbaseret firma, og bag firmaet står ud over Vejlgaard den nuværende Superliga- og FIFA-dommer Michael Johansen.

Du kan allerede nu gå på opdagelse i mulighederne hos REF-COM på www.ref-com.com, men det er en god idé lige at vente en uges tid med at bestille noget.

”Om få dage regner vi nemlig med, at vi må melde ud om det nye tøjmærke, og så kan man altså gå ind og bestille sin startpakke, og samtidig med denne bestille ekstra varer, som så kommer med fragtfrit i samme pakke”, slutter Bjarne Nigaard.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply