KFD
Nyheder

Hvordan gør den gode dommer?

På lørdag vil KFD forsøge at knække koden for hvordan den gode dommer gør for at være god!

På DC 12 afvikles paneldebatten under overskriften “Den gode dommer”, og her vil der komme input fra flere af fodboldspillets erfarne og kendte aktører.

Hvilke kompetencer gør en dommer god? Og hvad skal måske ikke benyttes, hvis man spørger andre?

Bo Henriksen, Brønshøj BK's træner

I panelet sidder bl.a. Brønshøjs træner Bo Henriksen, der med over 100 superligakampe, et dansk mesterskab som spiller, en karriere i både England og Island, og altså trænererfaring fra de danske divisioner siden 2007, helt sikkert har oplevet, set og tænkt en del omkring dommernes gøren og laden. Og i vanlig stil er villig til at dele ud af sine tanker.

Også DBUs Elitedommergruppe, altså den gruppe der bestemmer indrangering i Superliga og divisioner, kommer med input fra tidligere FIFA-dommer Peter Mikkelsen, der med adskillige internationale kampes og slutrunders erfaring, samt ud fra sit hverv som international dommerudvikler byder ind med sine tanker.

Endvidere sidder Jan Amtrup, nu ungdomsformand i B 1908 og idémand bag B 1908 og KFD’s fælles forslag om time-out, tidligere arkitekt og medejer af Amager United og bagmand for tidligere kåringer af Københavns værste dommer, i panelet.

Panelet fuldstændiggøres af Brian Riemer, træner for KB/FCKs U 19-elitehold og stor kender af dansk ungdomsfodbold, og KFD’s Bjarne Nigaard.

Superligadommer Kenn Hansen stiller op som Højlund i forsamlingshus-konceptet, der foregår i Hvidovre Stadions restaurant på lørdag kl. 15.15.

Kom og bidrag til debatten!

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply