KFD
Nyheder

Norsk dommertræningslejr i København

Som en del af KFD’s udvekslingsaftale med Oslo, har seks norske dommere og to udviklere i den forgangne weekend været på træningsophold i København.

Deres ophold falder sammen med, at de danske elitedommere er samlet på deres træningslejr i Vejen, og derfor er der ‘ledige’ divisionstræningskampe til nordmændene i København.

Rune Nordby

“Det har været et fint niveau generelt”, fortæller udvikler Rune Nordby, der også sidder i dommerudvalget i Oslo Fotballkrets, og er fhv. norsk elitedommer. “Blæsten var desværre med til at gøre forholdene svære især lørdag. Men der har det på trods været gode udfordringer for os. Den danske spillestil er på flere måder anderledes end den norske, og det er en god omstillingsøvelse.”

Opgaverne bød på tre divisionstræningskampe, og tre KS-træningskampe, så med seks afviklede kampe på to dage, har nordmændene ikke ligget på den lade side.

fodbolddommer.dk modtager snart foto-indtryk fra træningslejren, og vil så videreformidle disse her på siden.

Næste skridt i den fælles dansk-norske udveksling tages hen over sommeren, hvor der skal sendes to – tre trioer hver vej i forbindelse med turneringskampe. Det bliver primært talentdommere og kvindelige dommere, der skal udveksles, jf. udvekslingsaftalen.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply