KFD
Nyheder

Seneste nyt vedr. dommertøj: Umbro er ude!

Den fortsatte saga om vort fremtidige dommertøj er nu på vej ind i sin afgørende fase.

Umbro bliver IKKE fremtidens mærke

Inden for en uges tid forventer DFU således at kunne melde ud, hvad der indgås af fremtidige aftaler om dommertøj, primært omhandlende elitedommerne, men også med afsmitning på breddedommerne.

“Sikkert og afklaret er én ting dog allerede nu”, oplyser formand Bjarne Nigaard. “Det bliver ikke Umbro elitedommerne dømmer i efter sommerferien!”

Det betyder så igen, at også breddedommerne (i hvert tilfælde de, der også virker i DBU-kampe og trioer), skal overveje, om Umbro er det, der skal købes fremover.

“Så snart der foreligger en endelig afklaring, vil KFD melde et forslag ud til alle medlemmer om, hvordan vi laver en glidende overgang til brugen af det nye mærke, for de, der ønsker det”, understreger Nigaard.

“Drøftelsen på generalforsamlingen omkring KFDs opsparede midler in mente, så kan det være nærliggende, at KFD i sådan en situation vil etablere en form for økonomisk hjælpeordning, men det skal vi først have tænkt helt igennem i bestyrelsen, og det kan vi selvsagt først, når vi kender den endelige leverandør af tøj”, slutter Nigaard.

Han pointerer, at sagen har høj prioritering hos KFD, og at information og nyheder om udviklingen vil blive videregivet straks.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply