KFD
Nyheder

KFD har fået to nye 1. divisionsdommere og en ny DBU Talentdommer!

Betina Engelbrecht - ny 1. divisionsdommer for KFD

I dag offentliggjorde DBU indrangeringen af elitedommere for forårssæsonen 2012.

Med som ny på listen er KFDs Betina Engelbrecht, der bliver KFDs 10. aktuelle aktive elitedommer, som ny dommer i kvindernes 1. division. Tillykke, Betina!

Sin relativt korte dommerkarriere til trods, har Betina leveret overbevisende præstationer i serie 1 for herrer og DS for damer, og er derfor nu fortjent klar til at prøve kræfter med eliteniveauet.

Også andre KFD’ere fik en god nyhed med dagens indrangeringsliste.

Kasper Madsen - ny 1. divisionsdommer for KFD

Kasper Madsen har gjort det så overbevisende i 2. division, at den lange fyr nu er blevet 1. divisionsdommer. Flot gået af Kasper. Det har været overbevisende præstationer i den første sæson i 2. division, der har gjort det muligt allerede nu at komme videre i karrieren, og hvis de lovende takter holder, kan KFD glæde sig til endnu større udfordringer for Kasper. Tillykke.

 

Yasin Seker – ny DBU Talentdommer i DS for KFD

 

Endelig er Yasin Seker er blevet optaget som DBU talentdommer på DS-niveau, og har derfor nu mulighed for at vise sine evner i forhold til at blive elitedommer. Yasin har bl.a. været udtaget til og gjort fin figur på DBUs dommerudvekslingstur til Liverpool, men har naturligvis væsentligst af alt gjort det godt i sine kampe i DS. Også et stort tillykke til Yasin.

Som indstillet til evt. oprykning til 2. division er Benjamin Leander stadig at finde, og Morten Skov er udtaget til gruppen af LD’ere der vurderes med henblik på evt. oprykning til divisionslinjedommer. Tillykke og held og lykke, begge to!

 

Hi, I’m admin

Leave a Reply