KFD

Frank Kanlund - manden med den smukke hat

“Noter allerede nu lørdag den 3. marts 2012 i din kalender og afsæt dagen!”

Så klar er meldingen fra KFDs egen aktivitetsgeneral, Frank Kanlund.

“Den dag afholdes DC 12 i KFD, alias DommerCamp 2012, på Hvidovre Stadion, arrangeret af KFD og DBU-K”, forklarer Kanlund videre.

“Ja, jeg ved sgu’ godt der har været noget rod med datoerne, men så længe formanden selv insisterer på at styre hjemmeside og fb-gruppe, så kan det jo ikke være anderledes”, griner Frank Kanlund, og slår fast, at man skal glemme alt om den 3. marts, den 9. marts, og for den sags skyld også om den 28. februar, hvor der var lagt op til teoriaften med Jan Carlsen. “Den del bygger vi nemlig ind i DC 12”, fastslår Kanlund.

“Et nærmere program følger, men vi har forenet alle gode kræfter ud i workshops i dommerfaget for alle KFD’ere – breddedommere, talenter og udviklere”, lokker Kanlund. Han håber på bred opbakning til det nye initiativ i KFD, hvor flere dommergøremål kan klares på een og samme dag.

Der bliver mulighed for at deltage i udvalgte obligatoriske DBU-dommerkurser af tre timers varighed, fx enten formiddag eller eftermiddag.

Der er også mulighed for den enkelte dommer for at få en samtale med dommerudvalget (som jo indrangerer dommere) om egne fremtidsudsigter, man kan få en snak med KFD´s talentchef og talentmentorer om KFD´s nye talentprogram, og man kan skælde ud på KFD´s bestyrelse.

Tillige vil der være forskellig information fra DBU-K, og mulighed for at købe dommereffekter af KFD´s effektmand. KFD´s årlige “teoriaften” afholdes som nævnt også som del af DommerCampen om eftermiddagen med Jan Carlsen. (Jan er til almen info KFD´s fodboldlovprofessor og desuden medlem af DBU´s lovgruppe og Elitedommergruppe.)

“Det er her nyt i Fodboldlovens finurlige fortolkninger gennemgås med Jans univers af eksempler og hvor ingen spørgsmål er for dumme… Det er kun dumt ikke at stille spørgsmål”, griner Frank Kanlund og mindes sine egne forgæves forsøg på at nå over ti rigtige svar i teorimesterskaberne.

Og så et vigtigt NB: Obligatoriske teori- og løbetests for indrangerede dommere afvikles også denne lørdag!

“Ja, den er god nok”, fastslår Kanlund. “Skal man bestå test, så skal det ske denne dag! Uagtet tidligere datoer, så er dette nu dagen at trimme formen efter, så man kan toppe!”

Man kan med andre ord klare alle de obligatoriske forpligtelser, vælge kurser eller workshops efter ønske, og samtidig få en god dag med kollegerne.

DommerCampen afsluttes med fællesmiddag og socialt samvær.

“Man kan deltage lidt eller meget, alt efter tid, lyst og tilgængelighed”, fastslår Kanlund. “Er der tid til et kursus eller en workshop om formiddagen, og så familiære pligter om eftermiddagen, så er man stadig velkommen om aftenen.”

Tilmelding opstartes i januar, men afsæt som nævnt allerede nu dagen.

Følg med på fodbolddommer.dk om DC 12: DommerCamp 2012 i KFD.

Hi, I’m admin

Leave a Reply