KFD
Nyheder

Hvem skal af sted næste år?

Rå, charmerende og unikke forhold venter i Nordatlanten

For tredje år i træk sender KFD i 2012 en trio af sted på nordisk udveksling til Færøerne.

KFDs medlemmer har i høj grad selv indflydelse på, hvem der skal af sted. Det er nemlig medlemmerne selv, der vælger den ene af de tre deltagere i trioen. Og det skal ske på den kommende generalforsamling i januar 2012.

Hvem der skal vælges mellem, afgøres af, hvem der foreslås. Og også her kan alle KFDs medlemmer komme med forslag.

Skal det være den gode kammerat, der altid er hjælpsom og en loyal kollega? Skal det være den talentfulde dommer, der trænger til en ekstra udfordring? Eller noget helt tredje…

Fristen for at foreslå en kandidat til nordisk udveksling er den samme som for andre forslag til generalforsamlingen, altså senest den 1. januar 2012.

Send DIT forslag til hvem der har fortjent en fantastisk oplevelse som international dommer til næste efterår, enten til formanden (nigaard@get2net.dk) eller sekretæren (frankkanlund@hotmail.com). Fodbolddommer.dk erfarer, at der allerede er kommet forslag 🙂 Men selvfølgelig er flere forslag velkomne!

Læs mere om udvekslingsordningen her på hjemmesiden under “Praktisk info”, derefter “Samarbejds- og udvekslingsaftaler”, eller læs dokumentet på KFDs fb-gruppe.

Hi, I’m admin

Leave a Reply