KFD
Nyheder

EB-turneringen efteråret 2011

Efter sommerferien var det igen DBU København der skulle påsætte dommere til EB-turneringen og set fra mit (kamppåsætteren) synspunkt, har det været en stor succes.

Da DBU København Dommerhjælp skulle til at begynde med at påsætte dommere, blev der sendt en mail ud til alle aktive dommere hvori man spurgte om de var interesserede i at dømme i dagtiden. 24 dommere meldte sig. For at alle fik en chance, blev der sendt mail til alle når der skulle findes dommere. Dommerne vendte tilbage med et svar og kampene blev tildelt efter først-til-mølle. Dette gav nogle udfordringer, da nogle dommere mente at det var unfair. Dette er noteret og jeg vil til næste år prøve om der kan findes en anden måde. Desværre kommer mange af bestillingerne ind under et døgn før kampafvikling, så det er svært at vente med at påsætte dommerne.

Som noget nyt i år, blev alle kampe registreret i DBU’s systemer og afregningen foregik via den normale dommerafregning efter samme regler som alle andre DBU København kampe. Desværre var der et par smuttere, hvilket jeg vil være den første til at beklage.

Hvordan er det så gået? Vi har påsat dommere til 104 kampe fordelt over 18 dommere. Alle disse dommere har ydet en flot indsats og er flere gange blevet rost i kampreferaterne. Efter min mening en success som alle har været glade for. Især har vi fået meget ros fra skolerne om vores hurtige reaktion på at oprette og påsætte kampe. Et eksempel var da en dommer kl 8.15 på kampdagen sendte afbud til en kamp kl 12. Vi prøvede forgæves med at finde en, men via Lise på DBU Københavns kontor fik vi fat i vores gamle elite-dommer Vagn Christensen som med en times varsel trådte til. Det viser hvor langt vores dommerkorps vil gå for at hjælpe.

En stor tak til alle der var med til at vores første EB-turnering foreløbig er blevet en succes.

mvh
Ken Foltmar
KFD kampfordeler og DBUK dommerhjælp.

Hi, I’m admin

Leave a Reply