KFD

Så er efteruddannelseskurserne for 2012 åbnet for tilmelding.

Tilmelding foregår gennem FOKUS, hvor man i øvrigt samtidig kan se hvilke kurser man har været igennem. Opstår der problemer kan man kontakte Allan på DBU K.

Man kan læse om indholdet i de forskellige kurser her.

Som noget nyt vil kurserne – bortset fra Dommer i praksis, linjedommer 1 og 2 – blive delt i to hold efter erfaring og indrangering(DS til serie 2 og serie 3 til øvrige). Hensigten er at deltagerne på holdene har nogenlunde ens forudsætninger. Vi håber herved at skabe en bedre dialog og erfaringsudveksling og et større udbytte af kurserne uanset ens erfaring og indrangering. Opdelingen sker dog først når vi ser hvilke tilmeldinger der er kommet ind og senest 14 dage før kurset afholdes.

For god ordens skyld skal vi lige minde om efteruddannelseskravet:

Alle der har taget dommereksamen i 2002 og senere skal følge den strukturerede dommeruddannelse og tage kurserne. Indrangerede dommere skal gennemføre 2 kurser i et forløb på 3 år. Ellers kan de miste deres indrangeringsplads.

Alle andre er meget velkommen til at deltage på kurserne.

Husk ved kommende indrangeringer vil kursusaktivitet være et af parametrene på lige fod med udviklinger, afbudsprocenter, udeblivelser og antal kampe.

Vi håber på at se mange af jer til kurserne.

John Holm, KFD, og Allan Kofod, DBU K

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply