Indledningsvis skal jeg beklage det noget sene opslag – arbejdet tager for meget af ens fritid.

Der var rigtig god stemning, da ca. 35 KFD’ere lagde vejen forbi Frederiksberg Stadion og Restaurant Hercegovina fredag aften. Aftenen startede med, at vi skulle smage 6 forskellige slags øl fra Frederiksberg Bryghus. Claus og Lasse var veloplagte værter fra det lokale bryggeri og de fortalte med stor entusiasme om deres øl, inden der blev uddelt smagsprøver. Begejstringen var gengældt fra KFD’ernes side, som stillede mange relevante spørgsmål til brygmestrene.

Det var en triokamp
Det var en triokamp

Efter ølsmagningen stod det på KS-opgør mellem KB og KFUM. Snakken gik dog lystigt dommerne imellem og det var en fornøjelse at se elitedommere og breddedommere hygge sig sammen. Og det var derfor ikke alle, som fulgte lige meget med i kampen. Vi fik dog igen bekræftet, at 2-0 er den farligste føring, idet KB førte 2-0 men endte med at tabe kampen 3-5. Et resultat som vakte stor jubel hos den inkarnerede KFUM’er og KFD’er, Vagn Christensen.

Efter kampen gik alle dommerne ned i omklædningsrummet for at hilse på dagens trio med Søren Blok Silberbauer i spidsen, inden turen gik tværs over gaden til Restaurant Hercegovina.

KFD har mange gode venner, en af dem er Ivan der ejer Restaurant Hercegovina. Sammen med Bestyrelsen havde Ivan skruet et godt tilbud sammen, som de 35 KFD´ere havde glædet sig til. DSC_7725

Kodeordet her er buffet!

DSC_7727

Det blev en god aften hvor man kunne tale erfaringer med sine kollegaer samtidig med at man hverken tørstede eller sultede.

Aften sluttede sent – for nogen blev det meget sent og vi takker alle bestyrelsen og ikke mindst Ivan for det gode initiativ.

 

 

 

 

 

Så var der buffet