KFD
Nyheder

KFD giver sandwich til Lov-nyt arrangementerne

Henholdsvis tirsdag d. 2. august og 6. september afholdes de obligatoriske lovnyt-aftener, hvor KFD’s lovprofessor Jan Carlsen vil gennemgå de fleste af de små 100 ændringer i fodboldloven, som er trådt i kraft pr. 1. juli.

Luksus sandwich til dommerne

I indkaldelsen fra DBU-K er der indbudt til kl. 18:00. Dette er en fejl, og det  vil blive rettet, når en reminder fra DBU-K bliver sendt ud. Det bliver 18:30 i stedet.

Selve aftenen starter dog allerede fra kl. 17.30. hvor det er muligt at komme ned og få en snak med sine dommerkolleger over en lækker luksus sandwich, inden Jan Carlsen tager over kl. 18.30.

KFD giver luksus sandwich’en til sine medlemmer og her kan du vælge mellem flg. sandwich: Roastbeef, Kylling, Tun, Vegetar eller Laks.

Er du ikke medlem af KFD – men gerne vil spise med – koster sandwichen 50 kr., som betales kontant til Caféen på Kulturstationen. Sandwichen skal dog bestilles i forvejen og gøres på nedstående måde.

For at få/købe en sandwich skal du sende en mail til KFDtilmelding@hotmail.com, hvor du – i emnefeltet – skriver navn, dommernummer samt hvilken sandwich du ønsker + om du kommer d. 2/8 eller 6/9.

Sidste frist for tilmelding til spisning er søndag d 31/7 og søndag d 4/9.

Hi, I’m René Krarup