Dommerklubbens medlemmer har efterspurgt flere arrangementer, og det kommer der så
Selv om forårets spørgeskemaundersøgelse viste, at der var stor tilfredshed KFD’s arrangementer, så var der mange medlemmer, der efterspurgte flere arrangementer, og der var også gode forslag til, hvad det skulle være:

”Der er kommet mange gode forslag til arrangementer, og nu har vi så udvalgt et par stykker, som vi vil forsøge at føre ud i livet. Det betyder ikke, at vi ikke kan afholde andre arrangementer, så hvis man har en god ide eller måske ligefrem vil være tovholder på et arrangement, så skal man endelig bare tage fat i bestyrelsen,” siger formand Ruben Christensen.

Når uheldet er ude
Det sker fra tid til anden, at en spiller kommer galt af sted eller bliver dårlig under en kamp, og så er det rart som dommer at have styr på sin førstehjælp. Derfor har flere dommer efterspurgt et førstehjælpskursus. KFD har tidligere udbudt førstehjælpskurser, og det vil vi nu forsøge at gøre igen, så vi som dommere er optimalt forberedt på en evt. krisesituation.

Klar til test
Selvfølgelig kan alle KFD’ere fodboldloven udenad forfra og bagfra, men det kan alligevel være svært, når man sidder foran Jan Carlsen, og han stiller de mest absurde spørgsmål. Derfor vil vi til foråret arrangere teoritræning, så alle testpligtige dommer kan føle sig godt klædt, inden de skal testet.

DHL-stafet
Flere dommere har ytret ønske om, at KFD stiller op i DHL-stafet. Det bakker bestyrelsen op om, så hvis der sidder en masse løbere på spring derude, så meld endelig tilbage. I første omgang vil vi gerne bede en dommer om at melde sig som tovholder på arrangementet. Skriv til formand@fodbolddommer.dk, hvis du er interesseret.

Husk, du er altid velkommen til at skrive bestyrelsen på formand@fodbolddommer.dk eller tage fat i os på anden vis, hvis du har nogle gode forslag til arrangementer.

Categories: Nyheder