Generelt er medlemmerne fint tilfredse med deres medlemskab af KFD, men der er også plads til forbedring. Det viser resultatet af den spørgeskemaundersøgelse, som KFD sendte ud tidligere på foråret.

I undersøgelsen blev medlemmerne spurgt ind til deres holdning omkring arrangementer, kommunikation, hjemmeside og medlemskab generelt, og over hele linjen var der tilfredsstillende resultater.

Derfor var det også en glad formand, der kommenterede på undersøgelsen:

”Jeg synes, at undersøgelsen viser, at vi har en velfungerende dommerklub, som medlemmerne er glade for. Heldigvis er der stadig ting, vi kan gøre bedre, og det var jo også derfor, at vi lavede undersøgelsen. Nu skal vi så i gang med at arbejde på at gøre det endnu bedre, og jeg kan sige så meget, at vi arbejder på nye arrangementer, og at vi også har nye kommunikationstiltag på vej,” siger Ruben Christensen.

God kommunikationsindsats
Kommunikation fra bestyrelsen fungerer rigtig fint, hvis man skal tage undersøgelsen for pålydende. I hvert er hele 70 procent mest tilfredse eller meget tilfredse med kommunikation. 41 procent får primært information fra KFD via Facebook, mens 31 procent er inde og læse på fodbolddommer.dk. 50 procent vil gerne have en mere kommunikation.

Jans Corner er trækplaster
På fodbolddommer.dk er det måske ikke overraskende Jans Corner, der trækker folk af huse. 61 procent besøgende blandt andet siden for at læse de lærerige klummer. Derudover er praktisk info og nyheder også populære.

Til gengæld er der lidt ridser i lakken, når det kommer til opdatering af siden og sidens udseende. Omkring 20 procent mener, at indholdet ikke er så opdateret, som det kunne være, og når det kommer til udseendet, giver kun 11 procent siden den højeste score.

Stor tilfredshed med arrangementer
Hele 90 procent er tilfredse med de arrangementer, som dommerklubben arrangerer, men der er desværre også fire medlemmer, som ikke finder KFD’s arrangementer for relevante.

Tilfredsheden kommer også til udtryk ved, at mange af jer har deltaget i enten generalforsamling, teorimesterskab eller afslutningsfest det seneste år. Kun 17 procent havde ikke deltaget i et af disse arrangementer det seneste år.

Kludder i udsendelsen
Det gik ikke helt som smurt, da undersøgelsen skulle sende ud. Dels var der problemer med teknikken, der forhindrede, at alle mails blev sendt ud fra den officielle mailadresse, og dels var maillisten ikke helt så opdateret som man kunne ønske:

”Det gik ikke helt så smidigt, som vi kunne have ønsket os, og det vil vi bestræbe os på at undgå i fremtiden, men KFD er en forening med højt til loftet, så mon ikke medlemmerne vil bære over med os i denne omgang,” siger Ruben Christensen.

63 medlemmer havde givet sig tid til at svare på spørgeskemaet. De fordelte sig meget jævnt på både alder, indrangering og antal år som dommere.

Categories: Nyheder