KFD
Nyheder

Workshoppen nærmer sig

Oliver Simbold har været på Workshop for dommere 2 gange.
Oliver Simbold har været på Workshop for dommere

Onsdag d. 18/5 holder KFD’s traineeudvalg ”Workshop for nye dommere”. Det er en fantastisk mulighed for nye dommere (2014-2016) at lære andre dommere at kende, men aftenen vil også give dig nogle teoretiske og praktiske værktøjer, som vil hjælpe dig i dit fremtidige virke som dommer. Oliver Simbold tog dommerkortet i januar 2013 og deltog i Workshop for dommere i 2014. Redaktionen ringede til Oliver, for at høre om hvorfor han valgte at deltage i Workshop for dommere.

 

Hvorfor valgte du at deltage i Workshop for dommere?

Når man er ny dommer, kender man ofte kun sin vejleder. Så ved at deltage i ovennævnte arrangementer, lærte jeg også andre nye dommere at kende og har dermed nu også fået et netværk af dommerkollegaer. I dette forum kunne jeg også drøfte nogle af de udfordringer/situationer, som jeg havde oplevet som ny dommer. Det var fedt at snakke om udfordringerne med andre nye dommere. Og de havde selvfølgelig også oplevet nogle mærkværdige situationer, som vi alle kunne vende og forholde os til sammen.

Hvad lærte i på Workshoppen?

Der lyttes til Jonathan
Der lyttes til Jonathan

Den praktiske del handlede bl.a. om, hvordan vi kunne være bedre til ”sælge vores kendelser” på banen og også hvordan vi skulle placere os i forholdet til spillet. Her var Jonathan Nilton helt fantastisk til at lære fra sig og det har hjulpet mig meget siden hen.

Den teoriske del var også super god. Her kunne vi få svar på spørgsmål, mht. hvad der skulle dømmes i en given situation. Og som ny dommer var der en del situationer, som vi lige skulle have drøftet…..

Har det hjulet dig som dommer at deltage i Workshoppen?

Helt sikkert. I 2015 blev jeg indrangeret i serie 2 og senest har indrangeringsgruppen inviteret mig til at deltage i Talentdommerkursus 1 i Kastrup i august måned.  Jeg var nok ikke kommet så langt allerede, hvis ikke jeg havde deltaget i Workshoppen.

Workshoppen er gratis og finder sted onsdag d. 18/5 på Tagensbo Skole, Magistervej 4, 2400 Kbh. NV. fra kl. 17.30-21.00. Der er fælles aftensmad fra kl. 17.30-18 og herefter starter programmet. Har du endnu ikke fået tilmeldt dig workshoppen, kan du stadig nå det. Send en mail til Jonathan Nilton senest d. 15/5 på jon@than.ninja.

Du skal medbringe dit dommertøj (trøje og shorts), kort, fløjte og en blok til at skrive på.

Hi, I’m René Krarup