KFD
Nyheder

KFD’ere til teori- og løbetest

John, Torben, Villy, Mogens og Kjeld klar til løbetur
John, Torben, Villy, Mogens og Kjeld klar til løbetur

Søndag lagde Falkonergårdens Gymnasium og Frederiksberg Stadion lokationer til årets teori- og løbetest for DBU-K dommere. Dagen startede kl. 10 med løbetest for 70+ på Frederiksberg Stadion. Villy Nielsen, Mogens Højreby, John Mikkelsen, Kjeld Lystrup og Torben Aagerup skulle løbe 1200 meter på 10 min., for at kunne dømme 11 mands fodbold i den kommende sæson.

Villy viste stort overskud på dagens løbetur
Villy viste stort overskud på dagens løbetur

Og det havde KFD’erne absolut ingen problemer med. De klarede alle testen i fineste stil. Vi må dog fremhæve Villy Nielsen, som kom først i mål. Han havde så meget overskud, at han løb tilbage og hjalp sine dommerkolleger – som stadig var ude på banen – og løb opmuntrende med dem i mål. Verdensklasse!!!!!

Herefter var der yoyo-løbetest på gymnasiet. I første heat løb bl.a. KFD’s formand, Ruben Christensen. Han var meget stolt over at løbe 17:6, selvom han pt. er på barsel. Hans mandfolkepræstation blev dog i den grad overskygget af René Thunø og Betina Engelbrecht. De løb og løb indtil at Niels-Erik Van Zeijst måtte stoppe dem – og tiden -, da det var tid til det næste hold løbere.

René og Betina i en skarp vending
René og Betina i en skarp vending

 

René og Betina nåede at løbe flotte 20:6. David Nissen og Rolf Ingdahl Jensen viste også stort overskud og løb begge med i to heats. Der var i alle heats en god intern kommunikation, således at man hverken løb for hurtigt eller for langsomt. Og når man kom til de sidste spurter, kom flere KFD’ere – som havde luft nok til at snakke – med opmuntrende bemærkninger, således at alle dommere kom i mål på fornemmeste vis.

 

Udover løbetesten skulle udviklere og indrangerede dommere også til den årlige teoritest. Det var dog ikke alle dommere, som havde helt styr på adressen. Således mødte Tonni Ristorp op på en mennesketomt DBU-K kontor på Østerbro, for at tage årets teoritest. Han

Thomasen til teoritest hos Lars Toftlund
Thomasen til teoritest hos Lars Toftlund

fik derfor susende travlt med at komme til Frederiksberg og vel at mærke med de offentlige transportmidler! Så det var en prustende Tonni – der tog sin egen løbetest fra Flintholm Station til Falkonergården – som ankom 2 min før han skulle til teoritest. Selve teorien havde han dog fuldstændig styr på og fik ros af DBU-instruktør Lars Toftlund, som eksaminerede Tonni.

Det var en glad og positiv KFD-formand, som sidst eftermiddagen sagde tak til pedellen for lån af lokaler. KFD’s medbragte chokolade-barer var blevet spist og KFD’erne havde også taget godt for sig af de medbragte

Der bliver hygget med øl, vand og chokolade efter løbetesten
Der bliver hygget med øl, vand og chokolade efter løbetesten

sodavand og øl. Det havde været en rigtig hyggelig dag, hvor der også var tid til at snakke med hinanden mellem løb og test.

Hvis du har lyst til at være linjedommer i Københavnerserien, skal du have løbet og bestået løbetesten. Har du ikke været til løbetest i går, kan du kontakte DBU-K og melde dig til re-testen, som foregår samme sted lørdag d. 12 marts.

Hi, I’m René Krarup