KFD
Nyheder

Futsal-arrangement med 32 dommere

Futsal kursus arrangement amager ff
Mange var mødt op til KFDs Futsal arrangement afholdt i Amager FFs lokaler

I takt med at Futsal sæsonen er ved at nærme sig afholdte Futsalgruppen, med Brian Sørensen i spidsen, et arrangement torsdag den 30. oktober med lidt lov nyt, fokuspunkter, oplæg fra Kjeld Holmen, der er ny Futsal udvikler under DBU Sjælland, og en quiz. Det blev afholdt i Amager FFs lokaler, hvor en masse diskussionslystne, Futsal interesserede dommere var troppet op.

Det hele startede dog med at man kunne få en god gang vinter-mad at spise, en tår til tørsten og en sludder med sine kollegaer. Da alle anekdoterne og røverhistorierne var blevet fortalt, stødte de sidste til selskabet, hvorefter aftenens program startede.

Alle skulle igennem en Quiz bestående af 12 spørgsmål, og på trods for at vi ikke var ude i Jan Carlsen spørgsmål, ville det vise sig at man også kan diskutere over Futsal spørgsmål. Da quizzen var overstået, forsatte aftenens gang med tovholder Brian, der fortalte om hvilke nye lovændringer der var blevet lavet. Her til skal siges at det ikke var det helt store, mest af alt var der blevet indskrevet en del af udendørs reglerne ind i futsal loven.

Brian Sørensen Johan Bay Futsal arrangement kursus vinder
Brian Sørensen overrækker quiz-vinder Johan Bay en flaske vin som præmie

Herefter tog Kjeld Holmen over, som ville fortælle lidt om det pilot projekt, som Sjælland har fået tildelt. Her er der 13 DBU Sjælland udviklere, der er blevet uddannet til også at være Futsal udviklere. Deres opgave bliver så at få udviklet dommere, få dem indrangeret til deres passende niveau og på den måde løfte sporten. Det lyder til at blive et super projekt, som vi i KFD prisværdier ved at starte en vejleder ordning op. Den kommer til at bestå af Brian Sørensen, John Mikkelsen, Ronni Graadal og Steen G. Wæde

Så kom vi til den helt store diskussions klub, da vinderen skulle findes på de 12 spørgmål der var blevet stillet, og med 4 deltagere på 11 rigtige svar blev alle kneb brugt til at skaffe sig et ekstra rigtig svar. Tilfældet var til gengæld at der var én, der havde 12 rigtige fra start og det var yngste mand med Futsal kort i samlingen, Johan Bay der havde formået at svare rigtigt på alle spørgsmål i første omgang. Om han havde lovbogen med under bordet vides ikke.

Alt i alt et arrangement, der var sat rigtig godt op af Futsalgruppen og hvor de 32 fremmødte fik banket den værste rust af, inden vi mødes ude i hallerne til en god omgang Futsal.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply