KFD
Nyheder

Indrangering efteråret 2014

Sebastian skal fra efteråret prøve kræfter med KS
Sebastian skal fra efteråret prøve kræfter med KS

Onsdag eftermiddag kom den så endelig. Indrangeringen blev offentliggjort, og alle dommere skulle gerne have modtaget mail herom. Indrangeringen bød på 10 oprykninger, heriblandt ny dommer i KS. På fodbolddommer.dk vil vi gerne bringe indrangeringen, samt ønske tillykke til de dommere der er rykket op. Derfor er der først her en liste med oprykkede dommere, alle medlemmer af KFD, og efter dette kommer der øvrig nyttig information fra DBU København og indrangeringsgruppen. Det blev til oprykning til følgende dommere:

Sebastian Aagerup, fra serie 1 til Københavnsserien.

Alaa Daami, fra serie 3 til serie 1

Daniel Sebastian den Dulk, fra serie 2 til serie 1

Per Bilstrup, fra serie 2 til serie 1

Oliver Bjerring Quistgaard, fra urangeret til serie 2

Rene Thunø, fra serie 3 til serie 2

Sebastian Bay-Pihl, fra serie 3 til serie 2

Anders Friis-Hansen, Kenan Vural og Rene Hansen, fra urangeret til serie 3

Der skal fra fodbolddommer.dk lyde et stort tillykke til alle der er rykket op. Vil man se hele indrangeringen er den her.

I mailen, og i det referat man kan læse på DBUnet, er der mere god information. Her på fodbolddommer.dk vil vi ikke gengive det hele, men blot ridse det løst op. Vil man vide mere er det oplagt at man selv læser mailen igennem igen, samt læser referatet.

Har man endnu ikke skrevet fravær ind på DBUnet, bedes man gøre dette hurtigst muligt. De første kampe forventes at komme ud den 18. juli.

Er man ikke indrangeret, skal man senest mandag den 14. juli skrive en mail til Kenneth Egeberg med ønske om at blive udviklet, så man kan blive overvejet til oprykning. Det er altså en mail senest på mandag, med ønske om dette til kege@dbukoebenhavn.dk

Der bliver indført test for linjedommere i KS. Ønsker man at være linjedommer i vores højeste lokale række skal man klare niveau 14.8 i yoyo-test.

Har man afbud i en længere periode, opfordres man til at skrive til indrangeringsgruppen eller kontoret med årsagen bag den lange fraværsperiode. Dette skal være sendt til indrangeringsgruppen/kontoret inden sæsonafslutning.

Linjedommerordningen, hvor dommere indrangeret i KS der kun virker som linjedommere, ophører.

Afbudsprocent og kampantal er stadig med i vurderingen af indrangeringen. Som udgangspunkt tilstræbes det at man minimum dømmer 30 kampe på et år og har en afbudsprocent under 25%. Afbudprocenten gælder kampe man melder afbud til efter påsætning.

Karaktererne fjernes i triorækkerne i København. Dette skyldes at der er for stor forskel i karaktergivningen til trods for at det skrevne kommer tæt på at være det samme.

Der er stadig mange forkert indberettede udvisninger. Der bedes om at indberetninger udfyldes korrekt, samt at man bruger fodboldlovens ord i beskrivelserne. Dette vil også indgå som parameter ved kommende indrangeringer.

Det forventes at indrangerede dommere i triorækkerne indenfor 2 år efter oprykning til en triorække, gennemfører et vejlederkursus og herefter stiller sig til rådighed som vejleder.

Ovenstående er det fodbolddommer.dk ser mest væsentligt at man er opmærksom på som dommer, men referatet byder på meget mere interessant information. Gå derfor gerne ind på DBUnet og læs mere. Som genvej kan du trykke her, og efter du er logget ind, kommer du direkte ind på referatet.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply