KFD
Nyheder

En sommerhilsen fra formanden

Kære alle

Foråret er nu  afsluttet med mange spændende kampe og jeg har personligt set flere medlemmer i aktion, hvilket har været en fornøjelse.

Vi har i foråret i to tilfælde (desværre)  gjort brug af KFD sikkerhedsprogram, da dommere har kontaktet os om ubehagelig episoder.  En enkelt episode vippede voldsomt på kanten af en politianmeldelse – men igen fint at konstatere at vort beredskab virker med  support og samtale.

KFD´s breddedommerprogram har valgt Tonny Jensen til at følge Steen G. til Færøerne og KFD´s bestyrelse har valgt Per Doberck – stort tillykke til jer begge.

KFD´s Traineeprogram med Jonathan Nilton og Bjørn Kure som udøvende kræfter har lavet et fremragende setup for nye dommere  med henblik på fastholdelse. Så når i møder nye dommere fra 2012 – 2014 så bed dommeren om at kontakte Traineeprogrammet – vi vil rigtig gerne have de nye med.

Der lyttes til Jonathan
Der lyttes til Jonathan

I den forbindelse en tak til Henning Hansen   som har lagt udviklerblokken på hylden, men har haft tid til at servicere KFD-medlemmer som skulle til teoritest samt et medlem som skulle opdateres efter at have genoptaget fodbolddommerkarrieren.

Vi har netop afholdt KFD-bestyrelsesmøde og besluttet at afsætte ekstra midler af KFD´s formue til årets afslutningsfest da KFD i år jo fylder 70 år.

Hold øje med august 2014 hvor KFD afholder optakt til efteråret primo august med fagligt indlæg  ved Kenn Hansen og lovnyt  – jeg arbejder på at gentage succesen fra april på Restaurant Hercegovina i Tivoli.   Desuden afholdes inspirationsdag for KFD´s udviklere – hold øje med tid og sted her på sitet.

DSC_0012

Husk allerede nu at have plottet jeres afbud ind for sommerens  træningskampe og efteråret hvis i allerede nu ved hvornår i er fraværende – husk at hvis i ønsker at blive udviklet skal i aktivt selv rette henvendelse til lokalunionen herom.

Når i møder dommere ude på banerne som ikke er medlem af KFD så husk at opfordre til indmeldelse i KFD så også de kan blive en del af fællesskabet og få del i vores tilbud og aktiviteter (benyt gerne vores flyer)  KFD vil i øvrigt tilskrive de københavnske dommere som for tiden ikke er medlem  med opfordring og tilbud om medlemskab af KFD.

God sommer
Frank
Formand, KFD

Du kan læse folderen her Velkommen til KFD2014

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply