KFD
Nyheder

Bliv dommer på en uge i ferien

Lars Rieck Sørensen, tv, og Martin Kramer-Jørgensen med deres nyerhvervede dommerkort.
Tag på DBU’s Dommercamp og få dommerkortet på en uge i sommerferien (arkivfoto).

DBU’s Dommercamp er et tilbud til unge mellem 15 og 20 år om at tage dommereksamen på en uge i sommerferien. Dommercampen foregår i Storvorde (Sydøst for Aalborg) i uge 31.

Campen er fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst muligheder for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden. Campen tilbyder overnatning på skolen.

Undervisningen starter mandag den 28. juli, men der er mulighed for indkvartering allerede søndag aften. Ugen afsluttes med eksamen og afslutningsarrangement fredag den 1. august.

Storvorde-Sejlflod Boldklubs klubhus og anlæg danner rammen om spisning og samvær uden for undervisningen. Den praktiske del af undervisningen foregår på banerne ved klubhuset. Tofthøjskolen i Storvorde danner rammen omkring teoriundervisningen og indkvartering.

Du kan læse mere om DBU’s Dommercamp her – og blandt andet se et foreløbigt ugeprogram, finde rejseanvisninger og læse om tidligere fodbolddommercamps.

Spørgsmål vedrørende tilmelding kan rettes til: Jeanett Spelmann, jspe@dbujylland.dk, 89 39 99 14 eller Thomas Jensen, thoj@post.dbunet.dk, 51 32 09 54.

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply