KFD

Et lille indspark til alle mine gode dommerkolleger.

Jeg blev for at par uger siden gjort opmærksom på, at der findes en DBU App, hvor man kan se stillinger, hold og ikke mindst holdopstillinger inden afviklingen af kamp.

Her kan man se spillernumre, navne og ikke mindst hvem der er udskiftere, nu hvor et fysisk printet  kampkort ikke længere eksisterer!

For nogle af jer er dette sikkert/forhåbentligt gammelt nyt, men for andre en lige så god nyhed, som dengang vi indførte gule og røde kort i kampene –  første gang kortene blev indført var under VM i 1970, men blev først obligatoriske i 1982…

http://www.dbu.dk/fodboldapp

Kim Verbrugh Larsen
KS-dommer

KFD bemærker: du kan altså se spillere, udskiftere mv. på denne vis,  og det er et udmærket værktøj, men bemærk det er umiddelbart et klubanliggende og erstatter ikke, at der skal navngives op til 3 reserver til dommeren inden kampen. Det vil sige, at hvis du har skrevet af efter klubbernes elektroniske holdkort hjemmefra, så skal du kontrollere inden kampstart, at det vitterligt er nævnte, der begynder som reservespillere (det er jo dig, som skal tillade reserver med det rigtige navn på banen).

Frank
Formand, KFD

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply