Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Til kamp med Traineeprogrammet – KFD
KFD
Nyheder

Til kamp med Traineeprogrammet

KFD'ere samlet til kamp ved et tidligere event
KFD’ere samlet til kamp ved et tidligere event

Traineeprogrammet inviterer alle nye dommere (årgang 2012, 2013 og 2014) til lokalderby på Amager den 17. april. Udover en forhåbentlig super god kamp, vil der også være mulighed for at lære ens kolleger at kende samt møde dommertrioen efter kampen, og stille dem spørgsmål om kampen og om dommergerningen generelt.

Trioen består af Benjamin Willaume-Jantzen, nyoprykket 1. divisionsdommer, Christian Hansen, nyoprykket Københavnsserie dommer og med i KFD’s talentprogram, samt Rune Tychsen, som ligeledes er nyoprykket i Københavnsserien.

Mødetid er 12.30 ved Sundby Idrætspark, en halv time før kampstart. KFD sørger for at man kommer gratis ind og sørger samtidig for lidt til ganen i form af en stadionplatte og lidt at drikke. Så der er alle gode grunde for at dukke op.

Vil man gerne vide mere, samt hvordan man tilmelder sig, så tryk på eventet på listen til venstre eller klik her.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply