KFD
Nyheder

Vigtigt om test og afbud (opdateret)

Datoer for løbetest og teoritest er nu klar.
Datoer for løbetest og teoritest er nu klar.

Vigtig info om teoritest for dommere og udviklere samt fysisk test.

Teoretisk test afholdes for serie 1, KS, DS dommere og udviklere søndag den 2. marts 2014 på lokalunionens kontor (program for afholdelsen følger).

Fysisk test er i Hvidovre Atletikhal tirsdag den 25. marts 2014 (17.4 div. og DS, 15.8 KS og 15.4, hvis man vil vinke DS).

Men noter allerede nu dagene i din kalender så du kan prioritere dette.

Husk at du kan træne løbetest i Prismen hver mandag aften kl 19.00, hvor du også kan få udleveret den gældende lovbog eller du kan få den på KFD´s generalforsamling 28. januar 2014.

Har du udfordringer i forhold til teoritest opfordres du til at læse fodboldloven allerede nu og i god tid inden testen og deltage i den af lokalunionen arrangerede teoriaften tirsdag den 25. februar kl. 19.00 i Kastrup Boldklub (bemærk at arrangementet kun i år afholdes af lokalunionen – i 2015 afholdes dette af KFD på ny). Desuden kan du også kontakte KFD, som kan iværksætte sparring med kompetente fodboldlovfagfolk – du kan sende en mail til mig så etablerer vi kontakt/opsamlingskursus desangående. KFD arrangement på Restaurant Hercegovina med mad er et praktisk orienteret KFD-kursus om spilleregelement mv. og “breddedommeren og sociale medier/internettet”.

Endelig skal jeg bemærke at der supervigtigt at du har “styr på” din kalender – så når du allerede nu ved, at du skal på Tysklandstur med KFD 8. – 9. marts, din mor fylder 35 år (kun Johan Bay), du skal på skiferie i Frankrig , forårstur til Firenze, studietur til Lanzarote eller moster Fie har guldbryllup – så få lagt dit fravær ind på dbunet nu.

Er du i tvivl om, hvordan du indtaster fravær så tryk her.

Bemærk at “afbudsfrekvens” er et af flere måleparametre når indrangeringsgruppen tager stilling til om man skal rykke op.

Frank

Formand, KFD

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply