KFD
Nyheder

Brasilien og Kristian blev de store vindere

The Boston Consulting Group er et verdensomspændende konsulentfirma med  75 kontorer over hele verden, hvert år indbydes der til en volleyball og fodboldturnering – i år var lagt arrangørrollen lagt i det danske kontors hænder.

Kampene skulle afvikles på Kløvermarken og dømmes af Københavnske dommere.

Hvem skal dømme hvor?
Hvem skal dømme hvor?

Fredag d. 30. august blev KFD’s kampfordeler kontaktet, opgaven med at besætte stævnet med dommere var i første omgang givet til DBU/K – men da de ikke kunne garantere at alle kampe blev besat, så endte ordren hos KFD.

Kampfordeleren havde nu 14 dage til at besætte 8 baner med kampe fra Kl. 09.00 og til Ca. 16.30 – jo tak – opgaven var veldefineret og forstået.

Det er benhårdt arbejde at være kampfordeler
Det er benhårdt arbejde at være kampfordeler

Første mail blev sendt ud, der blev søgt på Facebook og de første dommere meldte sig klar.

Efterhånden som tiden gik og kunden rykkede efter en samlet plan over besætningen, så steg presset en smule, det må jeg medgive – da det første og eneste afbud indløb fredag eftermiddag, var jeg en anelse presset.

BCG var indstillet på, at hente dommere fra både syd og Nordjylland, de skulle bare have dømt nogle kampe og var klar til at installere vores jyske kollegaer på hotel i området omkring Lufthavnen.

Under hele forløbet var jeg i kontakt med KAFD og her skal lyde en stor tak til de to dommere vi trak ind fra Jeres område,  ligesom vi  hev en enkelt DBU dommer med, i klarede alle opgaven fint.

Stævnet kom i gang og hurtigt viste det sig, at vores dommere var mødt til tiden og, at de klarede opgaverne flot, der er kun modtaget ros for Jeres indsats  (også selv om Kampfordeleren måtte fløjte hele to kampe)

Hej mor - send flere penge
Hej mor – send flere penge

De dommere der deltog ved det tilsvarende store stævne i Valby i april havde lugtet lunten, stævnet på Kløvermarken havde internationalt skær og der var mulighed for, at fløjte hold fra lande man kun havde hørt om på TV 2 News.

Arrangøren havde tænkt på alle detaljer, der var indlejet en pølsevogn med gratis specialiteter til alle deltagere, der var kaffescooter med alle mulige slags kaffe og til frokost var der en kæmpe buffet med sandwich i alle mulige afskygninger, så der skulle træffes svære og vigtige beslutninger når sulten skulle stilles.

En rigtig dommer snupper en frankfurter mellem kampene
En rigtig dommer snupper en frankfurter mellem kampene

Et sådan stævne er fyldt med sjove episoder, eks. da Bjarne Nigaard gav en påtale til en finsk spiller på flydende finsk, det glemmer spilleren nok aldrig, det gav i hvert fald arbejdsro i kampen.

Som det kan ses på billedet så var der også en pølsevogn.

At være udsendt af KFD er et liv fyldt med vigtige slutninger, skal man tage en alm. ristet, en hotdog eller måske en Frankfurter – det er ikke nemt.

Finalen var et opgør mellem Brasilien og Schweiz, gutterne fra Copacabana vandt en kneben sejr på 1-0 og jublen var stor da Kristian fløjtede en lang dag af.

Lodtrækning inden finalen
Lodtrækning inden finalen

Kristian fløjtede en flot kamp, formanden for KFD Frank Kanlund var meget stolt over et af vores unge dommere.

Kristian træffer de rigtige valg i denne kamp, jeg er sikker på at han når rigtig langt” udtalte formanden efter finalen inden han for 3. gang besøgte pølsevognen

Endnu engang tak til Jer der var med til at trække læsset, uden Jer var det aldrig gået.

 

 

Tom Kristensen

Kampfordeler

 

 

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply