KFD
Nyheder

I aften: KFD indbyder til Kick off-møde om vores programmer

David Nissen - ny mand i KS
KFD indbyder til Kick off-møde om vores programmer

Hej KFD’er

Som annonceret  på fodbolddommer.dk – “KFD- Status maj 2013” den 5. maj – er det nu endeligt blevet tid til at kikke fremad og arbejde med de KFD-programmer, som vi har vedtaget på den ordinære generalforsamling i januar 2013, med henblik på, at KFD fortsat er en aktiv dommerklub både socialt og dommerfagligt.

KFD vil derfor indbyde til Kick off-møde om KFD’s programmer tirsdag den 11 juni 2013 kl. 18.00.

Formålet er at få afholdt det indledende møde i alle de vedtagne programmer og få sat navne på deltagere.

 

Kick off-mødet afholdes i Nørre Farimagsgade 49 (indgang gennem gården) 1364 København K.

KFD er vært for middag med drikke til dem, som tilmelder sig på kfdtilmelding@hotmail.com, og til øvrige som dukker op uden tilmelding er der vand og kaffe.

Mange har allerede tilkendegivet, at de vil deltage, og det er meget velkomment, og de, som allerede er med, håber vi meget gerne vil fortsætte eller give en hånd med i en overgangsperiode.

Husk at kun ved en fælles indsats får du en aktiv dommerklub. Det betyder ikke, at man skal lægge mange hundrede timer – man vælger selvfølgelig selv i hvilket omfang, man kan bidrage, evt.  bare beskedent.

Du kan læse om KFD’s programmer her:

http://www.fodbolddommer.dk/wordpress/wp-content/uploads/2013/01/KFD-program-2013-2014.pdf

Programmerne har til formål at give KFD identitet og legitimitet, fælleskab for KFD’s medlemmer samt skabe de bedste muligheder for KFD’s dommere.

Den overordnede KFD-struktur er

http://www.fodbolddommer.dk/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/KFD-struktur-2013.pdf

Vi håber at se så mange som muligt til Kick off-mødet.

Bemærk venligst at KFD’s programmer intet har at gøre med lokalunionens nye annoncerede dommerstruktur, som man kan ansøge om at få lov til at deltage i som frivillig hos DBU-K. Det er dog med stolthed, at vi kan konstatere, at lokalunionen har kopieret vores KFD-programmer, selvom de beklageligvis ikke ønsker noget samarbejde.

Det er KFD’s  opfattelse, at det er spild af ressourcer at producere det samme to steder til samme målgruppe. Der er selvfølgelig intet forbud mod at deltage hos lokalunionen, da alle KFD’ere selvfølgelig kan gøre, som de har lyst til. KFD håber, at du vil lægge dine fritidsressourcer i KFD-regi.

Humlen i KFD’s programmer er, at alle  er velkomne til at deltage, og man skal ikke skal ansøge og igennem en ansøgningsprocedure og vurderes. KFD’s programmer bygger på den grundsten, at man deltager ud fra interesse, tid og lyst, og at din interesse og deltagelse modtages med glæde i KFD.

Tilmeld dig til omkostningsfri spisning kl. 18.00 på kfdtilmelding@hotmail.com senest torsdag den 6  juni. Der er som nævnt ikke noget krav om tilmelding, med mindre du vil spise med.

Programmet er som følger:

18.00:  Velkomst og spisning.

19.00:  KFD-programmer besættes og  initiativer/base drøftes – herunder evt. næste møde.

21.00:   Tak for i aften.

Venlig hilsen

Frank Kanlund
Formand, KFD

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply