KFD
Jan Carlsen under årets Teorinyt. Foto: Tom K.
Foto: Tom K.

Som lovet tidligere på ugen, kommer her tirsdagens fremlæggelse af årets Teorinyt i den form hjemmesiden nu kan tilbyde. Jan Carlsens mimik og billedlige forklaringer må man altså selv forestille sig. Jan har venligst tilladt at vi ligger hans PowerPoints op på hjemmesiden og du finder dem som pdf her.

Da PowerPoint siderne mangler Jans forklaringer, har redaktionen tilladt sig herunder at komme med små uddybbende bemærkninger. Dette er kun til de områder, hvor vi har følt det nødvendigt i forhold til, hvad der står i Jans materiale.

Side 4:

Hvis en reserve, som står på holdkortet, starter inde i stedet for en anden spiller, skal spilleren, hverken advares, eller holdet fratages udskiftninger. Forløbet skal i stedet indberettes efter kampen.

Side 5:

Med én berøring menes, den første berøring efter dommeren har ladet bolden falde. Så hvis spilleren triller bolden til side, for derefter at sparke bolden i mål, dømmes der mål. Ellers dømmes der målspark eller hjørne.

Side 9:

Som det står skal sparket under alle omstændigheder tages om. Så lige gyldigt om målmanden redder, der brændes eller der scores skal sparket tages om.

Side 14:

Tag godt imod det, som der også står på siden. Husk at når vi står derude som dommere, vurderer vi neutralt, også i forhold til, hvad vores egen holdning til tørklæder er.

Dette var redaktions uddybbende noter til det materiale du finder via linket højere oppe. Tak til Jan for, at vi må publicere dette materiale på fodbolddommer.dk. Husk at kig i lovbogen inden sæsonen går i gang. Har du ikke den nye lovbog endnu, kan denne skaffes hos DBU København.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply