KFD
Nyheder

Aktiviteter vinteren 2013

 

Igen i år sættes pokalen på spil i teorimesterskabet
Igen i år sættes pokalen på spil i teorimesterskabet

Teoriaften tirsdag den 26. februar:

KFD afholder teorinyt med lovguru Jan Carlsen tirsdag den 26. februar i Frederiksberg Hallens Restaurant. Det er aftenen hvor du har mulighed for at stille alle spørgsmål ud i fodboldlovens rammer og finurligheder. Det er endvidere en fin mulighed for at møde dommerkollegaer og få dommersnak – tilmeld dig på kfdtilmelding@hotmail.com og anfør venligst “nyt + dommernr.” i emnefeltet.

Det koster kr. 50 at spise med (drikkevarer for egen regning), og du skal kun tilmelde dig hvis du spiser med ellers dukker du bare op.

Teori og fysisk test + workshops lørdag den 16. marts:

Det er vigtigt at følge med på sitet om ændringer i tid og sted på dette vigtige arrangement. Det er lige pt uafklaret mht. sted og dato, da Hvidovre formentlig ikke har plads i år. Nærmere info følger – husk at alle indrangerede dommere skal testes for at dømme og vinke DS og division.

Teorimesterskab den 3. april:

Vintersæsonen slutter med vores teorimesterskab. Jan C laver en test ud i fodboldloven. Og mesterpokalen overækkes. Sidste års mester blev dommerudvalgets Rasmus Foged. Efterfølgende ser vi CHL-fodbold på storskærm. Der er mad for 50´er. Tilmeld dig på kfdtilmelding@hotmail.com skriv i emne feltet ” mester+dommernr.”

Vintertræning:

Der er vintertræning hver mandag kl 19.00 i Prismen. Først løbes test og herefter spilles indendørs fodbold på små mål. Det er en oplagt chance for at stifte bekendtskab med og træne “bip” løbetesten og få socialt dommerfællesskab.

 

KFDs aktivitetsprogram

 

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply